۱۹ بهمن ۱۳۸۶، ۱۵:۰۸

حداد عادل:

تجلیل از چهره های ماندگار از سیاستهای فرهنگی نظام است

تجلیل از چهره های ماندگار از سیاستهای فرهنگی نظام است

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم مسابقه ای برای تجلیل از مفاخر و فرهیختگان خود در سطح ملی و استانی گذاشته اند گفت: تجلیل از چهره های ماندگار از سیاستهای فرهنگی نظام است.

به گزارش خبرنگار مهر،نخستین همایش چهره های ماندگار استان اصفهان شب پنجنشنبه با حضور دکتر غلامعلی حداد عادل رئیس مجلس شورای اسلامی و به همت استانداری،سازمان صداوسیما و ستاد گرامیداشت دهه فجر استان اصفهان در مهمانسرای عباسی اصفهان برگزار و از نفرات برتر در رشته های مختلف تجلیل شد.

تجلیل از چهره های ماندگار از سیاست های فرهنگی نظام است

دکتر حدادعادل که به عنوان  مهمان ویژه در این همایش حضور داشت، گفت : فرهیختگان و شخصیتهایی که امشب از آنها تقدیر می شود این قدردانی را در درجه اول قدردانی انقلاب اسلامی از خود بدانند و پیش از اینکه این تقدیر متعلق به این سازمان و یا سازمان دیگر باشد تقدیر انقلاب اسلامی از فرزندان شایسته این سرزمین است.

وی با اشاره به سنت تجلیل از فرهیختگان کشور گفت : اصولآ این سنت تجلیل از مفاخر از دستاوردها و عطایای انقلاب به کشور و ملت ایران است که در طول سی سال گذشته شاهد بوده ایم که مردم مسابقه ای برای تجلیل از مفاخر و فرهیختگان خود در سطح ملی و استانی گذاشته اند که این برخاسته از روح انقلاب است.

دکتر حداد عادل تصریح کرد: انقلاب اسلامی جوشیده از ارزشهای اصیل است و شخصیتهای تاریخی ما برخاسته از این ارزشها هستند و طبیعی است که ما با پیروزی انقلاب بزرگان خود را بزرگ داریم و این سیاست فرهنگی نظام جمهوری اسلامی ایران است.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود : حتی شهرهای کوچک و دورافتاده بزرگانی را از تاریخ خود معرفی می کنند که باعث افتخار عالم اسلام است.این موج، این جنبش و این نشاط در ایران بعد از انقلاب اسلامی ناشی از همان اصل بازگشت به خویشتن است که یکی از پیامهای مهم انقلاب اسلامی این بود که به جای اینکه نگاهها به سمت مغرب زمین باشد به هویت اسلامی خویش برگردیم و همان خویشتن خویش را بشناسیم.

مردم استقلال و آزادی را می خواستند تا به اسلام برگردند

دکتر حدادعادل با اشاره به بیست و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت : اولین شعار ما در انقلاب اسلامی شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی بود. این شعار مانند گلی بود که به طور طبیعی و خودجوش بر پیکر درخت وجود یک ملت رویانده شد و این شعار طبیعی ترین شعاری بود که از شعور جمعی یک ملت که تجربه دهها سال درد و رنج و ناکامی در آن جلوه کرده بود برخاست. مردم در درجه اول دنبال استقلال بودند و صرف روی کار آمدن حکومت پهلوی در ایران به معنای از دست رفتن استقلال است.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد : وقتی مملکتی اصل حکومتش را بیگانه بر سر کار آورد، استقلالی برای آن کشور باقی نمی ماند .این کلمه استقلال بیانگر همه درد و رنجی بود که نسلی پس از نسل کشیده بودند . کلمه دوم آزادی بود که جواب مردم به استبداد داخلی بود و این بیان همه مصیبتهایی بود که مردم در طول دهها سال از فقدان آزادی کشیده بودند. مردم استقلال و آزادی را می خواستند تا به فرهنگ و آیین خودشان که آن را دوست داشتند یعنی اسلام برگردند و این بازگشت از طریق مردم بود که به جمهوری اسلامی منتهی شد.

مثل گذشته بین ملت و حکومت جدایی نیست

وی افزود : این شعاری بود که از دل مردم برآمده بود و در طول این سی سال مردم با همین شعار و همین شعور از انقلاب حمایت کردند و بزرگترین نعمتی که خداوند به این کشور اعطا کرده است پیوند بین ملت و دولت است. یعنی ممکن است انتقاداتی وجود داشته باشد ولی همه قبول داریم که خودمان هستیم که به خودمان حکومت می کنیم و مثل گذشته بین ملت و حکومت جدایی نیست.

دکتر حداد عادل با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران اظهار داشت : اگر امروز در رشته های مختلف علوم و فنون به پیشرفتهای زیادی رسیده ایم به دلیل تکیه بر ارزشهای اسلامی است که ملت و دولت را به هم پیوند داده است و باید خدا را شکر گذار باشیم و خود را برای انقلاب بخواهیم و انقلاب را برای خود نخواهیم و همه وجود خود را صرف این کشور بزرگ کنیم تا بتوانیم عقب ماندگیهای قرون گذشته را جبران کنیم.

اصفهان همواره خزانه نیرو برای عالم اسلام بوده است

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به مفاخر و شخصیتهای شهر اصفهان گفت : اصفهان همواره خزانه نیرو برای عالم اسلام بوده است و در هر جای عالم اسلام که بررسی کنیم می بینیم که شخصیتهای اصفهانی در هر زمینه چهره بوده اند و امروز اصفهان کانون علم، دیانت، ادب، فرهنگ و هنر است.

وی در پایان گفت : باید به درگاه خداوند شکرگذار باشیم که چنین شهری داریم که اینگونه در خدمت نظام و انقلاب است و سهم زیادی از دستاوردهای انقلاب اسلامی متعلق به شهر، مردم، شهدا و ایثارگران،روحانیون،علما،محققان و اساتید اصفهان است که از برگزیدگان آنها امشب تجلیل می شود و اگر قرار شود همه نخبگان و فرهیختگان در خور تجلیل اصفهانی را جمع کنیم میدان امام اصفهان هم کفاف نمی دهد.

در آغاز مراسم سید مرتضی بختیاری"استاندار اصفهان ضمن خیرمقدم به مهمانان حاضر در مراسم گفت : چهره های ماندگار امانتهایی هستند که باید تا وقتی از وجودشان برخورداریم از حضور و تجربه آنها در صحنه های انقلاب استفاده کنیم.

وی با اشاره به مراحل انتخاب افراد برتر استانی گفت : قرار شد دبیرخانه ای برای این کار تعیین شود و برگزاری اینگونه جلسات به صورت منظم به طور سالیانه ادامه یابد و این کار فکر خوبی برای شناخت چهره های ماندگار و قدم خوبی برای شناخت افرادی که هستی خود را برای تعالی جامعه گذاشته اند بود.

چهره های ماندگار اصفهان

 در پایان مراسم از چهره های ماندگار اصفهان در زمینه های مختلف تجلیل شد و نفرات برگزیده در بخش های مختلف معرفی شدند.

در بخش ویژه معرفی و تجلیل از علما و روحانیون استان اصفهان  از حضرات آیات مظاهری، طباطبایی، سیدکمال فقیه ایمانی، ناصحی دولت آبادی، حاج حسن فقیه امامی و مستجاب الدعواتی تجلیل به عمل آمد.

در بخش ویژه معرفی و تجلیل از شهدا و ایثارگران استان اصفهان از شهید مظلوم دکتر بهشتی، شهید مجید شریف واقفی، شهید دستجردی، شهید آقابابایی، شهید حسین شرکت، شهید عباس کریمی و شهید حیدرپور  تجلیل شد و به رسم یادبود این شهیدان هدایای مربوط این بخش به خانواده آن ها اهدا شد.

همچنین در بخش ایثارگران استان از سردار جانباز کریم نصر اصفهانی و سردار جانباز دکتر فروغی تجلیل شد.

در بخش ویژه زن و خانواده از خانم علویه همایونی از شاگردان مرحوم بانو امین به خاطر فعالیت در عرصه معارف اسلامی و از  زینت السادات امامی از هنرمندان هنر نگارگری تجلیل شد.

در بخش ویژه پیشگامان انقلاب اسلامی استان اصفهان آقایان زهتاب،حدادی،صدر و حجت السلام  حاج شیخ احمد سالک به عنوان پیشگامان انقلاب اسلامی و چهره ماندگار این بخش معرفی شدند.

در بخش ویژه دانشگاهیان استان اصفهان دکتر علیرضا مرندی وزیر سابق بهداشت، دکتر حسن رزمجو، دکتر سیدعلی میرلوحی، دکتر سید مرتضی سقائیان نژاد شهردار اصفهان ، دکتر محمد مهدی مظاهری معاون فرهنگی دانشگاه آزاد، دکتر جعفر زعفرانی و دکتر مجتبی اظهری به عنوان چهره های ماندگار در این بخش معرفی شدند.

در بخش مخترعین، مکتشفین و فعالان عرصه صنعت و معدن ،مهندس محمد حافظی، دکتر نصر اصفهانی از پژوهشکده رویان، دکتر خیام نکویی، دکتر صلصالی، قصایی از شرکت چینی زرین، دیانی از شرکت اسنوا و رحیم آذربایجانی به عنوان چهره های ماندگار معرفی شدند.

در بخش ویژه هنرمندان استان اصفهان از استاد محمد علی ساعد و استاد سید حسام الدین سراج به عنوان چهره های ماندگار استان اصفهان در این بخش تجلیل شد.

حاشیه های مراسم

* دکتر نصر اصفهانی مسئول پژوهشکده رویان اصفهان در هنگام دریافت جایزه از استاندار اصفهان خواست در اصفهان فضای مناسبی در اختیار این پژوهشکده قرار گیرد که چند دقیقه بعد رئیس دانشگاه صنعتی که در جلسه حاضر بود اعلام کرد این دانشگاه هشت هزار متر زمین در اختیار پژوهشکده رویان اصفهان قرار می دهد. مسئولان دانشگاه اصفهان نیز از اختصاص فضایی مناسب در این دانشگاه برای پژوهشکده رویان خبر دادند.

* سردار جانباز حیدرپور که هفته گذشته به درجه رفیع شهادت نائل شد قرار بود از مهمانان ویژه این مراسم باشد که تندیس و  هدیه مربوط به این شهید به دختر وی اهدا شد.همچنین در پایان مراسم مقاله ای توسط دختر شهید حیدرپور قرائت شد که به شدت مورد توجه حاضران در جلسه قرار گرفت.

* خانواده شهید بابایی تندیس و هدیه ویژه مربوط به این شهید را به همه شهدای کردستان اهدا کردند.
 
*حجت الاسلام سالک تندیس و هدیه ویژه خود را به همه شهدا ، مبارزان و مردم مظلوم نوار غزه اهدا کرد.

*حضرات آیات مظاهری، سیدکمال فقیه ایمانی، ناصحی دولت آبادی، حاج حسن فقیه امامی در بخش ویژه علما و روحانیون، دکتر علیرضا مرندی در بخش ویژه دانشگاهیان و استاد حسام الدین سراج از برگزیدگان مراسم بودند که در جلسه حضور نداشتند.

کد خبر 635241

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha