پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ بهمن ۱۳۸۶، ۱۸:۲۷

انتقاد نماینده آیت الله سیستانی از تاخیر در تصویب بودجه عراق

انتقاد نماینده آیت الله سیستانی از تاخیر در تصویب بودجه عراق

نماینده آیت الله سیستانی مراجع بزرگ شیعیان عراق از تاخیر در تصویب بودجه سال 2008 میلادی این کشور در مجلس انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازخبرگزاری فرانسه، شیخ احمد الصافی نماینده آیت الله سیستانی در خطبه نماز جمعه در شهر کربلا با انتقاد از اختلاف نمایندگان گفت: دو ماه می گذرد اما نمایندگان بودجه کشور را تصویب نکرده اند و شیعیان و اهل سنت و کردها می گویند که به حقوق خود نرسیده اند.

وی افزود: لازم است که همگان به حقوق خود برسند و باید همگان با هم همکاری کنند زیرا کشور بحران هایی را سپری می کند که نمی توان آن را نادیده گرفت.

برپایه این گزارش، محمود المشهدانی رئیس مجلس عراق اواخر ژانویه گذشته خواستار تصمیم گیری نهایی درباره بودجه بحث برانگیز این کشور و تصویب آن در سریعترین زمان ممکن شد و تاخیر در این مسئله را به سود عراق و مردم این کشور ندانست.

فراکسیون های مجلس عراق به خاطر مخالفت برخی از آنها با پیش نویس قانون بودجه 48 میلیارد دلاری و درخواست تعدیلاتی در آن به توافق برای تصویب آن نرسیده اند.

کد خبر 635312

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha