۳ بهمن ۱۴۰۳، ۱۴:۰۳

فرهنگیان رودسری به اردوی راهیان نور اعزام شدند

فرهنگیان رودسری به اردوی راهیان نور اعزام شدند

رودسر - مدیر آموزش و پرورش رودسر گفت: ۴۲ نفر از فرهنگیان رودسری در قالب یک اتوبوس به اردوی راهیان نور مناطق جنوب کشور اعزام شدند.

حیدر رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این کاروان متشکل از ۴۲ نفر از معلمان مقاطع مختلف تحصیلی است که با هدف آشنایی بیشتر با ارزش‌های دفاع مقدس و انتقال این مفاهیم به نسل آینده، راهی مناطق عملیاتی جنوب کشور شدند.

وی افزود: برنامه‌های متنوعی از جمله بازدید از یادمان‌های شهدا، روایتگری دوران دفاع مقدس و دیگر برنامه‌ها برای این کاروان پیش‌بینی شده است.

مدیر آموزش و پرورش رودسر ادامه داد: این کاروان به مدت ۵ روز از نقاط مهم دوران دفاع مقدس بازدید کرده و با فرهنگ مقاومت و ایثارگری شهدا آشنا شود.

رضایی بیان کرد: نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت و ترویج فرهنگ جهاد و شهادت از مهم‌ترین اهداف اردوهای راهیان نور است.

وی با اشاره به اینکه زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و انتقال فرهنگ ایثار و مقاومت به نسل‌های آینده، وظیفه ملی و دینی است، تاکید کرد: اردوهای راهیان نور یکی از اقدامات بزرگ فرهنگی در کشور است که معلمان با حضور پرشور خود در این حرکت معنوی، پیام‌آور این ارزش‌ها خواهند بود.

کد خبر 6355144

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha