۵ بهمن ۱۴۰۳، ۱۴:۱۷

۳۳ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در تبریز کشف شد

۳۳ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در تبریز کشف شد

تبریز-فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی از توقیف کامیون ۳۳ هزار لیتر حامل سوخت قاچاق از نوع گازوئیل در تبریز به ارزش ۳۳ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمدی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی با اقدامات فنی و اطلاعاتی یک دستگاه کامیون حامل سوخت قاچاق را شناسایی و متوقف کردند.

این مقام ارشد انتظامی در ادامه افزود: با هماهنگی مراجع قضائی در بازرسی از کامیون توقیف شده مقدار ۳۳ هزار لیتر سوخت قاچاق کشف که طبق نظر کارشناسان ارزش سوخت کشف شده ۳۳ میلیارد ریال می‌باشد.

فرمانده انتظامی استان با بیان اینکه دراین‌خصوص ۲ نفر متهم دستگیر و به همراه پرونده متشکله تحویل مراجع قضائی شد، از مردم درخواست کردکه در صورت مشاهده موارد مشابه سریعاً مراتب را به ۰۹۶۳۰۰ سامانه خبری پلیس امنیت اقتصادی ۱۱۰ و ۱۹۷ سامانه فوریت‌های پلیس اطلاع دهند.

کد خبر 6356775

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha