به گزارش خبرگزاری مهر ، محسن زنگنه ضمن اعلام این مطلب و با تاکید بر اینکه شورای هماهنگی تشکل های سراسری، قانون گذار و تصمیم گیر نیست، گفت: سازمان های متولی تشکل های سراسری آگاهی و اطلاعات دقیقی را نسبت به تشکل های زیر مجموعه و مخاطبین خود و همچنین دیگر دستگاه های متولی تشکل ها، ندارند از این رو ضعف اطلاعات و هماهنگی و عدم وجود پایگاه اطلاع رسانی در حوزه تشکل های جوانان یکی از نیازهای اساسی در ارتباط با تشکل های سراسری است.
وی از تدوین اساسنامه شورای هماهنگی تشکل های سراسری در جلسات این شورا خبر داد و گفت: پیش نویس این اساسنامه در نوبت تصویب جلسه شورای عالی جوانان است. در این اساسنامه علاوه بر تعریف کلیات، اهداف و وظایف و اختیارات شورای مرکزی، اعضا و ارکان شورا تعیین شده اند. اگر جایگاه این شورا جدی نباشد، نمی توانیم از اعضای این شورا بخواهیم که خود را با اهداف و برنامه های شورا هماهنگ کنند.
زنگنه یکی از دلایل تشکیل شورای هماهنگی تشکل های سراسری را جلوگیری از موازی کاری با تکیه بر آگاهی از توانمندی های دستگاه های عضو شورا اعلام کرد و افزود: تاکنون نگاه واحد و تعریف درستی از تشکل های مردمی ارائه نشده است. بسیاری از ظرفیت های موجود در حرکت های مردمی و خودجوش جوانان مغفول مانده و کمتر به توانمندسازی این تشکل ها توجه شده است.
وی تصریح کرد: اگر بخواهیم در مسیر چشم انداز حرکت کنیم، لازم است که نقش هر یک از دستگاه ها در این مسیر تعیین شود. اگر هر دستگاه مسیری مجزا برای خود تعریف کند، اهداف چشم انداز محقق نمی شود. از این رو لازم است که ضمن دور کردن نگاه بخشی ، هر دستگاه جایگاه خود را در چشم انداز کلی تعریف کند.
نظر شما