۷ بهمن ۱۴۰۳، ۲۱:۳۵

تشکیل ۱۰۰ پرونده تعزیراتی برای نانوایی‌های خراسان جنوبی

تشکیل ۱۰۰ پرونده تعزیراتی برای نانوایی‌های خراسان جنوبی

بیرجند- سرپرست سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی از تشکیل ۱۰۰ پرونده تعزیراتی برای نانوایی‌های استان با ۲۲ میلیارد ریال جریمه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین اکبری شامگاه یکشنبه در بیست و ششمین کارگروه آرد و نان استان گفت: در سال جاری ۲۵ جلسه این کارگروه با ۲۳۱ مصوبه برگزار و ۱۰۰ پرونده تعزیراتی با ۲۲ میلیارد ریال جریمه برای نانوایی‌های متخلف تشکیل شده است.

به گفته وی تولید نان از آرد کامل با مصوبه این کارگروه از مدتی پیش در خراسان جنوبی آغاز شده و ۱۱ نانوایی از دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در این خصوص تاییدیه گرفته‌اند که از این تعداد ۹ نانوایی نان کامل تولید می‌کنند.

وی با بیان اینکه در استان کارخانه تولید آرد کامل نداریم که باید در این خصوص برنامه ریزی شود، افزود: از سال گذشته تا شهریور امسال ۳۴۴ هزار و ۷۳۲ نفر اطلاعات خود را برای دریافت آرد در سامانه مورد نظر ثبت کرده‌اند.

سرهنگ یدالله دهقان رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان هم در ادامه این جلسه از کشف ۴ تن آرد خارج از شبکه توزیع و احتکار ۱۳ تن آرد خبر داد و افزود: ۱۰ تن نان خشک دپو شده در نقاط مختلف خراسان جنوبی را هم کشف کرده‌ایم.

کد خبر 6359420

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha