پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۸ بهمن ۱۴۰۳، ۱۵:۴۱

هلال احمر در حال ساختن فرهنگ مهربانی است

هلال احمر در حال ساختن فرهنگ مهربانی است

همایش ملی راویان سرو سرخ با حضور رئیس جمعیت هلال احمر کشور، سخنگوی دولت و ٧٠٠ نفر از فعالان رسانه‌ای داوطلب از سراسر کشور برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، همایش ملی راویان سرو سرخ با حضور پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر کشور، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت و ٧٠٠ نفر از فعالان رسانه‌ای داوطلب از سراسر کشور بعد از ظهر امروز ٨ بهمن ماه ١۴٠٣ برگزار شد.

مهاجرانی گفت: من از سال ۵۵ که هلال احمر با نام شیروخورشید بود با شما بودم، زمانی که ملاقات بیماران می‌رفتم حس خوبی داشت چرا که کار داوطلبانه کار بسیار با ارزشی است. چرا رنجی که رنج من نیست، رنج من می‌شود و این دغدغه من شد. هلال احمر کاری که می‌کند کاهش آلام بشری است. هلال احمر نگاه نمی‌کند که فردی که دچار یکی از بلایای طبیعی یا بشر ساخته باشد کمک به کاهش رنج بشر می‌کند و چه کاری از این کار بهتر. شمایی که روایت کننده هستید، این موضوع را به بشریت نشان می‌دهید و همچنین فرهنگ کمک به انسان و گونه‌های بشر می‌کنید ما تبدیل به انسان‌های مهربان‌تر می‌شویم و خشونت در ما کمتر می‌شود. لذا شما سازندگان فرهنگ مهربانی هستید.

وی افزود: این پهنه بزرگ مهرورزی هلال احمر انسان را دچار گسترش و بسط مهربانی می‌کند، لذا شما هم به خود کمک کرده اید و هم به جامعه، چرا که در حال ساختن فرهنگ مهربانی هستید. لذا از شمایی که در مسیر ساختن روایت‌هایی که نفی خشونت و گسترش مهربانی را دارد کمال تشکر را دارم.

سخنگوی دولت در پایان گفت: این بی قراری شما به این دلیل است که گیرنده‌های شما در برابر آلام بشری قوی‌تر است. از اینکه در جمع شما هستم بسیار خرسندم. وقتی آدمی نگاه می‌کند که دنیا جنگ است اما من در صلح هستم این همان چراغ است، چلچراغ با افکندن چراغ‌هاست که روشن می‌شود.

کد خبر 6360082

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha