به گزارش خبرگزاری مهر ، دکتر علیرضا علی احمدی در دومین نشست اعضای شورای سیاستگذاری همایش بین المللی نقش آموزش، علوم، فرهنگ و ارتباطات در تحکیم انسجام اسلامی طی سخنانی با اشاره به پیشرفت های علمی و فناوری جمهوری اسلامی ایران طی سال های اخیر، گفت: در شرایط امروز توجه دنیا به دستاوردهای ایران اسلامی معطوف شده است و این پیشرفت ها ضمن ایجاد نوعی احساس غبطه در کشورهای اسلامی سبب شده که این کشورها به نوعی از ایران انتظار داشته باشند که آنان را در راه پیشرفت در عرصه های مختلف یاری نمایند.
وی افزود: امروز ایران کعبه آمال کشورهای اسلامی جهان است.
وی همچنین با اشاره به جایگاه ممتاز کشورمان در میان کشورهای منطقه گفت: علی رغم اینکه برای حضور دانشگاه های ایرانی در کشورهایی نظیر عراق، افغانستان و پاکستان تقاضای زیادی وجود دارد اما هنوز در این زمینه اقدامات زیادی انجام نشده که البته همایش نقش آموزش، علوم، فرهنگ و ارتباطات در تحکیم انسجام اسلامی فرصت مناسبی برای گسترش همکاری های آموزشی و علمی بین کشورهای مسلمان فراهم می آورد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش فعالیت های مرتبط با آموزش و پرورش را عرصه ای مناسب برای ایجاد نزدیکی فرهنگی بین کشورهای اسلامی بر شمرد و خاطر نشان کرد: لازم است ظرفیت های موجود در این عرصه شناسایی و مورد بهره برداری قرار گیرد.
همچنین غلامرضا کریمی مدیر کل دفتر همکاری های علمی و بین المللی وزارت آموزش و پرورش و دبیر کل کمیسیون ملی آیسسکو در ایران در این نشست طی سخنانی از ارسال فراخوان همایش نقش آموزش، علوم، فرهنگ و ارتباطات در تحکیم انسجام اسلامی برای بیش از 2 هزار و 400 شخصیت حقیقی و حقوقی در سراسر جهان خبر داد و گفت: پس از ارسال فراخوان 417 مقاله پیرامون موضوعات مرتبط با همایش دریافت شد که از این میان 110 مقاله داخلی و 107 مقاله مربوط به صاحب نظران خارجی می باشد.
وی با بیان اینکه 93 مقاله جهت ارایه در همایش انتخاب شده است، افزود: چکیده ای از این مقالات در قالب یک کتاب به چاپ خواهد رسید.
لازم به ذکر است ، همایش نقش آموزش، علوم، فرهنگ و ارتباطات در تحکیم انسجام اسلامی اول و دوم اسفند ماه سال جاری در تهران برگزار خواهد شد.
نظر شما