به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه،"ویکتور یوشچنکو" قرار است روز سه شنبه با "ولادیمیر پوتین "همتای روسی خود در مسکو دیدار کند .
این دیدار در شرایطی برگزار می شود که ضرب الاجل روسیه به اوکراین درباره قطع گاز ارسالی به اوکراین به علت بدهی های پرداخت نشده درحال پایان یافتن است .
شرکت گاز دولتی" گازپروم" روسیه اعلام کرده است در صورتی که اوکراین تا ساعت 10 صبح روز سه شنبه 5/1میلیارد دلار بدهی خود را نپردازد، گاز اوکراین را قطع می کند .
روزنامه روسی "کامرسانت دیلی "هم به نقل از مقامهای اوکراینی نوشت: رئیس جمهور اوکراین به روسیه خواهد رفت تا شخصا از طریق گفتگو با همتای روس خود مشکل را حل کند .
لازم به ذکر است ،تنش بین روسیه و اوکراین از زمان روی کارآمدن" یوشچنکو "غربگرا درسال 2005 و در پی" انقلاب نارنجی" دراوکراین بالا گرفت .
تلاش "یوشچنکو" برای پیوستن اوکراین به عنوان یکی از جمهوری های اتحاد جماهیر شوروی سابق به " ناتو" ، "اتحادیه اروپا " و"سازمان تجارت جهانی" و اختلافات مرزی به اختلافات بین روسیه و اوکراین دامن زده است .
نظر شما