به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، مدیر عامل شرکت مخابرات خراسان جنوبی ظهر امروز در مراسم افتتاح دفتر ارتباطات و فناوری بیرجند، اعتبار سرمایه گذاری شده برای این پروژه ها را 12 میلیارد و 13 میلیون ریال عنوان نمود و افزود: افتتاح دو سایت GSM روستایی، تاسیس دو دفتر خدمات ارتباطی روستایی، راه اندازی 15 سایت BTS تلفن همراه، ایجاد سه دفتر مخابرات روستایی، راه اندازی 40 دستگاه تلفن همگانی، توسعه 42 پورت شبکه دیتا و ... از جمله پروژه های قابل افتتاح در بیرجند است.
محمدرضا حاجی محمدی با بیان اینکه قبل از دولت نهم تنها یک دفتر خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات در روستایی در این استان وجود داشته است، اظهار داشت: این رقم در حال حاضر به 108 دفتر افزایش یافته است.
وی از تحت پوشش بودن 97 درصد جمعیت خراسان جنوبی از امکانات مخابراتی خبر داد و خاطر نشان کرد:هم اکنون یک هزار و 519 روستا در این استان دارای ارتباط مخابراتی هستند.
مدیر عامل شرکت مخابرات خراسان جنوبی با اشاره به اینکه استان رتبه دوم کشور را در زمینه رشد ضریب نفوذ تلفن همراه کسب کرده است، تصریح کرد: در سال 57 تنها 3 هزار شماره در بیرجند و فردوش مشغول به کار بوده است که این میزان به 279 هزار شماره در سال 86 افزایش پیدا کرده است.
نظر شما