پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ بهمن ۱۳۸۶، ۱۳:۴۸

33 پروژه مخابراتی در بیرجند افتتاح شد

بیرجند - خبرگزاری مهر: همزمان با بیست و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران 33 پروژه مخابراتی شهرستان بیرجند با حضور مسئولین استانی بهره برداری شد.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، مدیر عامل شرکت مخابرات خراسان جنوبی ظهر امروز در مراسم افتتاح دفتر ارتباطات و فناوری بیرجند، اعتبار سرمایه گذاری شده برای این پروژه ها را 12 میلیارد و 13 میلیون ریال عنوان نمود و افزود: افتتاح دو سایت GSM روستایی، تاسیس دو دفتر خدمات ارتباطی روستایی، راه اندازی 15 سایت BTS تلفن همراه، ایجاد سه دفتر مخابرات روستایی، راه اندازی 40 دستگاه تلفن همگانی، توسعه 42 پورت شبکه دیتا و ... از جمله پروژه های قابل افتتاح در بیرجند است.

محمدرضا حاجی محمدی با بیان اینکه قبل از دولت نهم تنها یک دفتر خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات در روستایی در این استان وجود داشته است، اظهار داشت: این رقم در حال حاضر به 108 دفتر افزایش یافته است.

وی از تحت پوشش بودن 97 درصد جمعیت خراسان جنوبی از امکانات مخابراتی خبر داد و خاطر نشان کرد:هم اکنون یک هزار و 519 روستا در این استان دارای ارتباط مخابراتی هستند.

مدیر عامل شرکت مخابرات خراسان جنوبی با اشاره به اینکه استان رتبه دوم کشور را در زمینه رشد ضریب نفوذ تلفن همراه کسب کرده است، تصریح کرد: در سال 57 تنها 3 هزار شماره در بیرجند و فردوش مشغول به کار بوده است که این میزان به 279 هزار شماره در سال 86 افزایش پیدا کرده است.

کد خبر 636388

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha