به گزارش خبرگزاری مهر ، پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با گرامیداشت آغاز سی امین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی و به منظور سهولت حرکت خیل عظیم راهپیمایان در روز 22 بهمن ماه ، تدابیر ویژه ترافیکی را در محورهای منتهی به میدان آزادی به مرحله اجرا در خواهد آورد که مشروحا به شرح زیر به آگاهی امت شهید پرور می رسد:
اف ) مسیرهای راهپیمایی:
1- مسجد امام حسین (ع) ، میدان امام حسین (ع) ، خیابان انقلاب اسلامی ، میدان انقلاب اسلامی ، خیابان آزادی ، میدان آزادی.
2- مسجد ابوذر ، میدان ابوذر ، خیابان قلعه مرغی ، خیابان قزوین ، میدان شمشیری ، بزرگراه آیت الله سعیدی ، میدان آزادی .
3- مسجد امام جعفر صادق (ع) ، میدان دوم صادقیه، بزرگراه جناح، میدان آزادی .
4- مسجد حضرت ابوالفضل (ع) ، میدان توحید، خیابان توحید، خیابان آزادی ، میدان آزادی .
5-مسجد الجواد هفت تیر، خیابان مفتح ، خیابان انقلاب اسلامی ، خیابان آزادی ، میدان آزادی.
6- مسجد دارالسلام ، میدان منیریه ، خیابان شهید معیری ، خیابان کارگر، میدان انقلاب اسلامی ، خیابان آزادی ، میدان آزادی .
7- میدان فاطمی ( جهاد) ، مسجد نور ، خیابان فلسطین ، خیابان انقلاب اسلامی ، خیابان آزادی ، میدان آزادی .
ب) محدودیت های تردد:
تردد کلیه وسایل نقلیه از ساعت 6 بامداد روز بیست و دوم بهمن ماه در محورهای زیر ممنوع می باشد:
1- بزرگراه محمد علی جناح : حد فاصل میدان دوم صادقیه تا بلوار دانش از شمال به جنوب و از میدان آزادی تا میدان دوم صادقیه جنوب به شمال.
لازم به ذکر است ، در مسیر شمال به جنوب بزرگراه محمد علی جناح از ساعت 24 روز یکشنبه 21 بهمن ماه ، تردد از بلوار دانش بسوی میدان آزادی ممنوع خواهد بود. ضمنا در رینگ داخلی میدان آزادی از ساعت 30/5 صبح روز 22 بهمن تردد ممنوع می باشد.
2-بزرگراه آیت الله سعیدی از میدان فتح به سمت شمال برای کلیه وسایل نقلیه و مسیر شمال به جنوب از میدان آزادی تا میدان فتح به استثنا خودروهایی که از فرودگاه وارد خیابان معراج شده اند و به سمت خیابان آیت الله سعیدی ادامه مسیر می دهند.
3- حد فاصل تقاطع بزرگراه یادگار امام (ره) تا میدان آزادی ، در هر دو جهت به استثناء اتوبوسهای شرکت واحد که تا ساعت شروع راهپیمایی نسبت به انتقال شرکت کنندگان در مراسم اقدام می نمایند.
نظر شما