پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۲ بهمن ۱۳۸۶، ۱۳:۵۲

رئیس سازمان صداوسیما:

ایران اسلامی امروز به یک قدرت قابل اتکا و مطرح در جهان تبدیل شده است

ایران اسلامی امروز به یک قدرت قابل اتکا و مطرح در جهان تبدیل شده است

زنجان - خبرگزاری مهر :سید عزت الله ضرغامی گفت: ایران اسلامی امروز به جهشی بزرگ در بخشهای مختلف دست یافته و به یک قدرت قابل اتکا و مطرح در جهان تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، ریئس سازمان صدا و سیما، قبل از ظهر امروز در اجتماع عظیم راهپیمایی مردم شهر زنجان در میدان آزادی این شهر با بیان اینکه تحقق ایران اسلامی در تضاد با اهداف استکبار بود، اظهار داشت: آمریکا و دولتهای غرب همواره از شاه به عنوان یک نوکر و مجری بی چون و چرا در برنامه ریزیهای خود برای منطقه استفاده می کردند و سقوط حکومت پهلوی در ایران خط پایانی بر خود سریهای کشورهای غربی در ایران بود.

وی با اشاره به توطئه های استکبار جهانی طی 29 سال عمر نظام مقدس جمهوری اسلامی به تحمیل جنگ هشت ساله علیه ملت ایران افزود: ملت ایران همواره در مقابل یاوه سرایی ها و توطئه های استکبار ایستادگی کرده و توانسته به جایگاه رفیع و مقتدر امروز دست یابد.

رئیس سازمان صدا و سیما با تشریح دستاوردهای 29 ساله انقلاب اسلامی، جایگاه کنونی نظام اسلامی را رفیع و مقتدر در جهان دانست و تاکید کرد: ملت ایران به رغم توطئه ها و سنگ اندازیهای استکبار، پرتوان و مستحکم به راه خود در عرصه های مختلف ادامه می دهد و این توطئه ها خللی در عزم راسخ آنان در حمایت از نظام، رهبری و آرمانهای آن ایجاد نمی کند.

ضرغامی بیان داشت: ملت ایران به پشتوانه ایمان، اعتقاد و ایستادگی خود در سایه پیروی از ولایت فقیه بدون توجه به عوام فریبی ها و دورغ پردازیهای دشمنان نظام به دستاوردهای بزرگ در بخشهای مختلف از جمله دانش صلح آمیز هسته ای رسیده است.

وی ادامه داد: امروز ایران اسلامی به کشور الگو و مطرح در بین ملتهای جهان تبدیل شده و عزت و اقتدار نظام اسلامی ایران برای همه ملتهای آزادی خواه جهان قابل احترام است.

ضرغامی همچنین با اشاره به تعامل مثبت مجلس هفتم با سازمان صدا و سیما در زمینه تخصیص اعتبار به این سازمان از نمایندگان مجلس قدردانی کرد.

رئیس سازمان صدا و سیما با ابراز امیداری نسبت به گسترش شبکه پوشش رسانه ملی در تمامی نقاط کشور، افزود: در حال حاضر مجلس مصوبه خوبی در زمینه پرتاب ماهواره برای کاربری شبکه های تلویزیونی داشته که با تححق این امر شاهد تحولی عظیم در ارتقا سطح پوشش شبکه های تلویزیونی خواهیم بود.

کد خبر 636932

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha