پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

انگلیس همه اطلاعات کاربران اپل را می خواهد

انگلیس همه اطلاعات کاربران اپل را می خواهد

انگلیس به اپل دستور داده دسترسی وسیعی به داده های رمزگذاری شده و ذخیره شده کاربران در ابر رایانشی این شرکت را فراهم کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، به گفته منابع ناشناس «هشدار قابلیت فنی» دولت انگلیس به معنای آن است که شرکت باید به جای کمک به فراهم کردن دسترسی به اطلاعات حسابی خاص، دسترسی کامل در اختیار مقامات قرار دهد.

به نوشته نشریه واشنگتن پست، دولت ها برای بررسی پرونده های جنایی از شرکت های فناوری درخواست دسترسی به اطلاعات کاربران را می کنند. اما تقاضای وسیع انگلیس که ماه گذشته صادر شده میان کشورها بی سابقه بوده است.

وزیر داخلی انگلیس از اظهار نظر در این باره خودداری کرده و اپل نیز پاسخگو نبوده است. انگلیس چنین هشداری را تحت قانون«Investigatory Powers Act » صادر کرده که اختیارات فعلی درخصوص رهگیری و به دست آوردن ارتباطات را ترکیب می کند. هرچند مقامات امنیتی معتقدند ویژگی های رمزگذاری داده ها دستگیری مجرمان را سخت تر می کند، اما شرکت های فناوری از مدت ها قبل از حق کاربران خود برای حفظ حریم خصوصی دفاع کرده اند.

دراصل محور این موضوع یکی از ویژگی های اپل است که به کاربران آیفون، مک و دستگاه های دیگر این شرکت اجازه می دهد فقط آنها و نه حتی شرکت سازنده به داده های ذخیره شده در سرویس ابر رایانشی دسترسی یابند.

در حالیکه انگلیس سال گذشته در حال رایزنی در مورد تغییراتی در قانون ۲۰۱۶ بودکه ادعا می کرد برای همگامی با فناوری‌های در حال توسعه و تهدیدات سایبری لازم است، اپل به پارلمان این کشور اعلام کرد هرگز راه میانبری برای دسترسی مقامات به داده های کاربران در محصولات خود ایجاد نخواهد کرد و بنابراین ممکن است مجبور شود قابلیت حفاظت پیشرفته در انگلیس را ارائه نکند.

کد خبر 6371795

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha