پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۳ بهمن ۱۳۸۶، ۱۱:۱۶

فتاح:

اتمام پروژه های نیمه تمام اولویت کاری دولت در سال آینده است

اتمام پروژه های نیمه تمام اولویت کاری دولت در سال آینده است

ارومیه - خبرگزاری مهر: وزیر نیرو گفت: سیاست دولت در روزهای آتی این است که مدت زمان اجرای پروژه های عمرانی کاهش یابد و پروژه نیمه تمام نداشته باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، پرویز فتاح شامگاه روز دوشنبه  در جمع مدیران دستگاههای اجرایی تابعه وزارت نیرو در آذربایجان غربی که در سالن حوزه استانداری برگزار شد، اظهار داشت: باید با توجه به میزان اعتبارات موجود برنامه ریزی کنیم و نیازهای اساسی دارای توجیه اقتصادی بالای کشور را در اولویت قرار دهیم.

وی با اشاره به اینکه کشور روند پر شتابی را در عرصه سازندگی به خود گرفته، افزود: در طول سالهای بعد از انقلاب، تلاشهای زیادی در عرصه های مختلف عمرانی و صنعتی کشور صورت گرفته که این روند با تلاش دولت نهم سرعت و شتاب قابل توجه یافته است.

وزیر نیرو سفرهای استاندار آذربایجان غربی به روستاها و مناطق محروم استان را مثبت ارزیابی کرد و گفت: این اقدامات کاملاً منطبق با سیاست های عدالت محورانه و مهرورزی دولت نهم است همه مردم از هر قومیتی به یک میزان از منابع کشور برخوردار شدند.

فتاح با اعلام اینکه با افزایش اختیارات استانداران در دولت نهم تمرکز زدایی از پایتخت انجام گرفته ادامه داد: همچنین با افزایش اعتبارات استانها تخصیص منابع منطبق با نیازها شده است.

استاندار آذربایجان غربی نیز در این جلسه با تشریح اقدامات دولت نهم در استان گفت: در بخش های کشاورزی، سدسازی، ایجاد واحدهای صنعتی، راهسازی، آب و فاضلاب، برق و مخابرات شاهد ارتقاء رتیه استان در مقایسه با سایر استانها هستیم.

رحیم قربانی افزود : استان در ایجاد واحدهای صنعتی بزرگ نظیر فولاد و سیمان، پتروشیمی، بنگاههای اقتصادی کوچک و زودبازده به دستاوردهای مهمی دست یافته و در طول سال های آتی آذربایجان غربی به یکی از استان های شاخص کشور تبدیل می شود.

وی اضافه کرد: ایجاد دانشگاههای معتبر بین المللی و همچنین دانشگاه علم و صنعت و تأسیس پارک علم و فناوری در استان توان علمی آذربایجان غربی را در بخش های مختلف ارتقاء داده به گونه ای که امروز در صنعت سدسازی، قطعات و ماشین آلات کارخانجات کنسانتره در کشورهای دیگر آماده فعالیت هستیم.

در ادامه این جلسه مدیران شرکت های آب منطقه ای، آب و فاضلاب شهری و روستایی، شرکت توزیع نیروی برق به تشریح اقدامات صورت گرفته در حوزه عملکرد خود پرداختند.

کد خبر 637265

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha