پیام‌نما

تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ * * * آن سرای [پرارزش] آخرت را برای کسانی قرار می دهیم که در زمین هیچ برتری و تسلّط و هیچ فسادی را نمی خواهند؛ و سرانجام [نیک] برای پرهیزکاران است. * * كه خود ملك عقبى كسى را سزد / كه او از فساد و عُلُو دم نزد

۲۵ بهمن ۱۴۰۳، ۱:۴۹

کنسرسیوم مهارت استان بوشهر تشکیل شد

کنسرسیوم مهارت استان بوشهر  تشکیل شد

بوشهر- کنسرسیوم مهارت استان بوشهر با سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی تشکیل شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و در راستای تقاضامحور شدن آموزش و فراهم کردن زیرساخت‌های آموزش مهارتی در زیست‌بوم اقتصادی منطقه، کنسرسیوم مهارت استان بوشهر با سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی و حضور ۱۳ شرکت نفتی، پتروشیمی و صنعتی فعالیت خود را آغاز کرد.

مذاکرات اولیه حضور شرکت‌های بیشتری در این کنسرسیوم در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود، تعداد شرکت‌های عضو این کنسرسیوم در استان بوشهر به بیش از ۵۰ شرکت برسد.

در این ائتلاف مهارتی، سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای وظیفه‌ی آموزش، تدوین استانداردهای آموزشی و سنجش صلاحیت شغلی و حرفه‌ای و شرکت‌های عضو کنسرسیوم، وظیفه‌ی تأمین زیرساخت و تجهیزات را بر عهده دارند.

کد خبر 6377445

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha