به گزارش خبرگزاری مهر، بالاترین آمار بازدیدکنندگان سایت نهمین جشنواره بینالمللی برنامههای رادیویی بعد از ایران عبارتند از آلمان، هنگکنگ، فرانسه، مالزی، صربستان، سوئیس، مغولستان، هند، برزیل، مکزیک، بوسنی هرزگوین، سوئد، یونان، کره، ژاپن، اسپانیا، اوکراین، استرالیا، آرژانتین، کانادا، ایرلند، ایتالیا، ترکیه، مجارستان، روسیه، نروژ، کویت، رومانی، گرجستان و کرواسی.
ـ جدول آماری ساختارهای متنوع شرکتکننده در بخشهای اصلی، ویژه و فرعی تهیه شده است. برنامههای شرکتکننده داخلی شامل برنامههایی است که در دبیرخانه جشنواره به ثبت رسیده و بعد از این مقررات شیوهنامه جشنواره درباره آنها اعمال شده و به کمیته انتخاب آثار ارسال میشود.
بر اساس این آمار تاکنون در بخش کودک، رادیو ایران با چهار اثر، در بخش صبحگاهی، رادیو جوان با سه اثر، در بخش آرم استیشن، رادیو جوان با سه اثر، در بخش تعاملی، رادیو جوان، ورزش، البرز، تهران، مازندران، ایلام، آذربایجان غربی هر کدام با دو اثر، در بخش مسابقه رادیو قرآن، مازندران، جوان، کردستان هر کدام با دو اثر، در بخش پادکست، رادیو جوان با هفت اثر، در بخش نمایش، شبکه تهران و اداره کل نمایش هر کدام با سه اثر، در بخش آنونس، رادیو ایران با هشت اثر، در بخش مجلهای، رادیو البرز با سه اثر، در بخش آگهی تجاری، شبکه تهران با 36 اثر شرکت کردند.
همچنین در بخش گردشگری، رادیو صدای آشنا با دو اثر و در بخش مستند، رادیو ایران با هفت اثر بیشترین تعداد آثار ارسالی را به خود اختصاص دادهاند. در بخش ویژه با مضمون صلح و دوستی، رادیو جوان و رادیوقرآن هر کدام با دو برنامه، با مضمون جهان اسلام، رادیو جوان و رادیو قرآن هر کدام با دو برنامه، با مضمون رودکی، رادیو ایران و رادیو جوان هر کدام با سه برنامه و با مضمون مولانا کلیه شرکتکنندگان هر کدام با یک برنامه در جشنواره شرکت کردند.
ـ با پایان مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره، مرحله اول جشنواره که طبقهبندی، طراحی، انتخاب مقولهها، اطلاعرسانی، دریافت آثار و ... را شامل میشد به پایان رسید و بخش بعدی آغاز شد.
نظر شما