پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ بهمن ۱۳۸۶، ۱۳:۵۶

نمایشگاه نقاشی پدر "هنرمدرن" لرستان گشایش یافت

خرم آباد - خبرگزاری مهر : نمایشگاه نقاشی استاد غلامرضا موساییان سبحانی - پدر هنر مدرن لرستان - تحت عنوان "گام های تجربه" پیش از ظهر امروز در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد خرم آباد گشایش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، در این نمایشگاه بیش از 50 تابلوی نقاشی نفیس از این هنرمند لرستانی به همت انجمن هنرهای تجسمی خرم آباد و همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است .

از نکات قابل توجه در این افتتاحیه حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان و سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین استقبال بی نظیر شاگردان استان موساییان از این نمایشگاه بود.

این نمایشگاه نخستین نمایشگاه غلامرضا موساییان است که پس از 40 سال فعالیت هنری وی در عرصه هنر نقاشی مدرن دایر شده است ، و از امروز به مدت یک هفته آماده بازدید علاقمندان به هنر نقاشی کلاسیک و مدرن است.

کد خبر 638630

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha