مسعود نصر آزادانی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب تصریح کرد: توقف این پروژه در حالی صورت می گیرد که در گذشته موافقت های ابتدایی با سازمان هوا فضای صنایع دفاع صورت گرفته و حتی بخشی از هزینه خرید اراضی قرار گرفته در این طرح به سازمان مذکور پرداخت شده است.
وی همچنین افزود: این ارگان به عنوان یکی از معارضین اصلی این پروژه در ابتدا با قیمت کارشناسی موافقت کرده بوده و علیرغم این مسئله خواستار کارشناسی مجدد بر روی اراضی خود شده است که در نهایت موجب تأخیر بیش از 2 ماهه در بهره برداری از این پروژه شده است.
مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهرتهران با تأکید بر اهمیت این پروژه در بهبود وضعیت ترافیکی در شرق تهران تصریح کرد: این پروژه با 500 هزار متر مربع مساحت و دارا بودن 6 پل اصلی ، بزرگترین تقاطع غیر هم سطح کشور و حتی جزء نمونه های مطرح منطقه است و اتصال تمامی شریانهای ورودیهای شرق تهران را به هم ممکن می سازد.
نصر آزادانی در خصوص ویژگیهای دیگر این پروژه یادآور شد : این پروژه واقع در سه راه آزمایش، اتصال جاده تلو ، جاده آبعلی ، بزرگراه سرخه حصار ، بزرگراه همت و ... را با هم ممکن می سازد ضمن آنکه از نظر معماری و سازه نیز در کل کشور، نمونه ای قابل توجه است.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: این پروژه رسما در سال 83 آغاز شده ولی با توجه به برخی ناهماهنگی ها و وجود معارضین تجاری ، صنعتی و نظامی در اراضی واقع در این طرح ، فعالیت های اجرایی و عمرانی پروژه عملا از اواخر سال 84 آغاز و با توجه به پیشرفت مطلوب ، طبق برنامه باید در آذرماه به بهره برداری می رسید.
مدیرعامل سازمان مهندسی وعمران شهرداری تهران گفت: با توجه به فعالیت های انجام شده ، این آمادگی وجود دارد که در صورت حل شدن مشکل معارض یادشده ، ظرف مدت 2 ماه بزرگترین تقاطع غیر هم سطح کشور را به مرحله بهره برداری برسانیم.
نظر شما