مربی تیم بسکتبال جوانان کشورمان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: البته هنوز زمان و محل تشکیل این اردوی مقطعی و تعداد دعوت شدگان به آن مشخص نیست اما برپایی آن تا پیش از پایان سال جاری حتمی است.
رضاپور با اشاره به برنامه های در نظر گرفته شده برای تیم بسکتبال جوانان در سال 87 اظهارداشت: بلافاصله پس از ایام نوروز اردوهای شبانه روزی خود را با دعوت از بازیکنان نزدیک به ترکیب نهایی در تهران آغاز می کنیم. البته اگر موقعیت مناسبی فراهم شود اردونشینان برای چند روز به خارج از تهران منتقل می شوند.
مربی تیم بسکتبال جوانان با بیان اینکه حضور تیم جوانان در مرحله دوم رقابت های انتخابی غرب آسیا جنبه تدارکاتی برای ملی پوشان را دارد، خاطرنشان کرد: ما در یمن دغدغه ای برای پیروزی حتمی و کسب مجوز شرکت در مرحله نهایی رقابت های قهرمانی جوانان آسیا نداریم. بنابراین با خیالی آسوده به جنبه تدارکاتی دیدارهای خود با تیم های شرکت کننده فکر می کنیم تا به نقاط ضعف و قوت بازیکنان بیشتر پی ببریم.
رضاپور تاکید کرد: بخش بزرگی از کار آماده سازی بسکتبالیست های جوان بعد از دیدارهای مرحله دوم مسابقات انتخابی غرب آسیا آغاز می شود. پس از حضور تیم در مسابقات رسمی یمن کمبودهای احتمالی بیشتر آشکار می شود و باید برای مرتفع ساختن آنها تا زمان شروع مرحله نهایی رقابت های قهرمانی جوانان آسیا برنامه ریزی کنیم.
تیم بسکتبال جوانان کشورمان به عنوان میزبان رقابت های قهرمانی آسیا و همچنین قهرمان مرحله نخست مسابقات انتخابی غرب آسیا (تهران) نیازی به کسب سهمیه شرکت در پیکارهای قهرمانی آسیا ندارد.
با این حال این تیم اواخر خرداد ماه آینده برای شرکت در مرحله دوم رقابت های انتخابی غرب آسیا به یمن می رود تا با تیم های میزبان، عراق، سوریه و لبنان دیدار کند.
مرحله نهایی مسابقات جوانان آسیا تابستان سال آینده و پیش از آغاز پیکارهای المپیک با شرکت 16 تیم در تهران برگزار می شود. سه تیم برتر غرب آسیا در این رقابت ها شرکت می کنند.
نظر شما