به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الخلیج، در ادامه اشاره های مسئولان اطلاعاتی و امنیتی به دست داشتن تل آویو در ترور "عماد مغنیه" فرمانده نظامی و امنیتی حزب الله و با وجود اینکه اسرائیل این موضوع را رسما تکذیب کرد، "یوسی میلمن " یکی از کارشناسان صهیونیستی درامور امنیتی و اطلاعاتی گفت: اسرائیل ید طولایی در ترور دارد.
وی درادامه گفتگوی خود با خبرگزاری "اشپیگل آنلاین" بعید ندانست که سازمان جاسوسی اسرائیل (موساد) در ورای عملیات ترور عماد مغنیه باشد.
این کارشناس نظامی افزود: با توجه به آشنایی من در موارد امنیتی براین موضوع تاکید می کنم که عملیات ترور عماد مغنیه، عملیاتی بسیار سخت بود به ویژه برای رسیدن به مغنیه که تدابیر امنیتی ویژه ای برای خود داشت و فعالیت های روزانه اش از روند روتینی برخوردار نبود و دائما خودروی خود را عوض می کرد و بیش از یک شب یا دو شب دریک مکان نمی خوابید.
وی افزود که رژیم اسرائیل نسبت مغنیه کینه ای طولانی داشت، چرا که وی فرمانده عملیات حزب الله در جنگ جولای بود.
عماد مغنیه سه شنبه شب 23 بهمن به دنبال انفجار یک خودروی بمبگذاری شده در شهر دمشق به شهادت رسید.
نظر شما