پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ بهمن ۱۳۸۶، ۱۳:۲۲

گویش مازندرانی باید مورد احترام صدا و سیما قرار گیرد

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با انتقاد از بخش تیزر یکی از ادارات دولتی مازندران در رسانه استانی صدا و سیما که به آداب و رسوم مردم مازندران لطمه وارد کرده است، گفت: گویش مازندرانی باید مورد احترام صدا و سیما قرار گیرد.

محمد اسماعیل امامزاده در حاشیه نشست خبری جشنواره فیلم کوتاه وارش در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر اظهار داشت: این اقدام نا آگاهانه از سوی برخی نابحردان بوده که رسانه استانی را به این اقدام ترغیب کرد است.

وی خاطرنشان کرد: اهالی فرهنگ و هنر مازندران ضمن محکوم کردن این اقدام ناشایست برای پخش تیزر فوق از مسئولان رسانه ملی خواست تا نسبت به آداب و رسوم مردم استان بررسی و واکاوی کرده و بدون بررسی نسبت به پخش و خدشه دار کردن آداب، سنن و فرهنگ استان اقدام نکند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به اینکه سینمای مطلوب نظام اسلامی نیز باید متناسب با پیام اصلی انقلاب باشد تصریح کرد: انتقال پیام انقلاب که عدالت گستری، مبارزه با ظلم و بیداد و بسط ارزشهای الهی و اسلامی است، ماموریت اصلی فرهنگ و هنر دولت نهم است.

امامزاده با بیان اینکه ارشاد اسلامی مازندران در دولت نهم قصد دارد بخش بسیاری از فیلمهای اکران شده و در حال اکران در سینماها را که محصول رویکرد دولتهای گذشته بوده برچیند یادآور شد: برای تحقق سینمای مطلوب نیاز به تحول زیرساختی در سینماهای کشور است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ایام محرم و صفر از برگزاری ششمین سوگواره تعزیه استان مازندران با حضور 120 هنرمند تعزیه خوان و 50 پیشکسوت تعزیه کشور در امامزاده ابراهیم آمل خبر داد.

وی با اشاره به اینکه این جشنواره به مدت چهار روز از سوم اسفند ماه برگزار می شود، تصریح کرد: مازندران در بخش تعزیه اساتید به نامی دارد و نقش اساسی را در کشور در تقویت این هنر و فرهنگ ایفا کرده است.

کد خبر 639553

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha