پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۷ بهمن ۱۳۸۶، ۱۴:۳۲

استقلال از دوشنبه در زمین شماره دو آزادی تهران تمرین می کند

با بهبود شرایط جوی و برف روبی از زمین چمن شماره 2 ورزشگاه آزادی، این محل آماده پذیرایی از تمرینات تیم فوتبال استقلال است.

به گزارش خبرنگار مهر، با تلاش مسئولان باشگاه استقلال زمین های چمن شماره 2 آزادی و شهید کشوری برای برگزاری تمرینات تیم فوتبال این باشگاه انتخاب شد. در این رابطه مذاکراتی با مسئولان ورزشگاه آزادی انجام شده و توافق آنها برای برگزاری تمرینات استقلال در این محل جلب شده است.

محمد سعید نفریه عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال در این خصوص به خبرنگار مهر، گفت: زمین شماره 2 آزادی برای برگزاری تمرینات استقلال انتخاب شده و قرار است از روز دوشنبه هفته جاری پس از رویارویی با شیرین فراز کرمانشاه مراحل آماده سازی تیم در این ورزشگاه پیگیری شود.

به گفته نفریه زمین های شماره 2 ورزشگاه آزادی و چمن مصنوعی ورزشگاه شهید کشوری از این پس در اختیار تیم فوتبال استقلال است تا مراحل آماده سازی تیم در این ورزشگاه دنبال شود.

کد خبر 639669

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha