پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۸ بهمن ۱۳۸۶، ۹:۴۰

32 ‪ کیلومتر راه روستایی در شهرستان رشتخوار به بهره‌ برداری رسید

32 ‪      کیلومتر راه روستایی در شهرستان رشتخوار به بهره‌ برداری رسید

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس نمایندگی راه و ترابری شهرستان رشتخوار گفت: بهره‌ برداری از 32 ‪ کیلومتر راه روستایی در شهرستان رشتخوار آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در رشتخوار، احمد امیری، صبح امروز در مراسم بهره برداری از این راه ها اظهار داشت: این راه ها مربوط به  ‪ 10روستای بخش مرکزی و جنگل این شهرستان است.

وی خاطرنشان کرد: برای ساخت این طرحها در مجموع 9 ‪  میلیارد ریال از محل اعتبارات سفر رئیس جمهوری و استانی تامین شده است.

امیری ادامه داد: پروژه راه محور چخماق به رشتخوار و فریمان نیز در حال اجراست که با افتتاح این محور مسیر رشتخوار به مشهد بیش از ‪ 50کیلومتر کاهش می‌ یابد.

رئیس نمایندگی راه و ترابری شهرستان رشتخوار افزود: روکش آسفالت  30 ‬کیلومتر از محور اصلی رشتخوار و خواف نیز به بهره‌برداری رسیده است.

این مسئول یادآور شد: این شهرستان دارای  ‪ ۴۰۰‬کیلومتر راه روستایی و ‪ 130کیلومتر راه شهری است.

کد خبر 639671

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha