به گزارش خبرگزاری مهر، "احمد یوسف" در گفتگو با روزنامه الشرق الاوسط فاش کرد : دستگاه های اطلاعات و امنیت برخی کشورهای عربی اطلاعاتی از سران حماس مستقر در دمشق به اسرائیل و آمریکا می دهند.
مشاور اسماعیل هنیه همچنین فاش کرد: این سازمانها، همه تحرکات و فعالیتهای سران حماس از جمله مراکز اقامت و نوع خودرو و برنامه های روزانه آنان از جمله مصاحبه های آنان را به اطلاع اسرائیل و آمریکا می رسانند.
احمد یوسف تصریح کرد: اطلاعاتی که تا کنون دستگاه های عربی دراختیار تل آویو و واشنگتن قرار دادند، مربوط به خالد مشعل رئیس دفتر سیاسی حماس و موسی ابومرزوق معاون وی است.
وی درادامه افزود: خالد مشعل اخیرا از چند عملیات ترور جان سالم به در برد.
مشاور اسماعیل هنیه با اشاره به ترور عماد مغنیه فرمانده نظامی جنبش حزب الله در دمشق تاکید کرد: این اقدام هیچ تاثیری بر روحیه سران حماس که مقیم دمشق هستند، نمی گذارد.
وی درباره اینکه ترور مغنیه نگرانی ها از ترور سران حماس را با چنین عملیاتی افزایش داده است؟ گفت : سرنوشت ما در دست خداست.
احمد یوسف درادامه خاطرنشان کرد: مغنیه به مدت 20 سال تحت پیگرد بود، همینکه دراین مدت از ترور جان سالم به در برد، بیانگر تیزهوشی وی بود.
عماد مغنیه فرمانده نظامی جنبش حزب الله لبنان شامگاه سه شنبه 23 بهمن درپی انفجار خودروی بمبگذاری شده ای، دردمشق به شهادت رسید.
نظر شما