پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۹ بهمن ۱۳۸۶، ۱۴:۴۲

فدراسیون شطرنج الجزایر خواستار همکاری با ایران شد

فدراسیون شطرنج الجزایر خواستار همکاری با ایران شد

نشست مشترک روسای فدراسیون های شطرنج ایران و الجزایر با تاکید بر تقویت همکاری های فی مابین دو کشور در این رشته ورزشی همراه بود.

به گزارش خبرنگار مهر، روز گذشته محمد ابراهیم مداحی رئیس فدراسیون شطرنج کشورمان در دیدار با "حلیم بونحاس" رئیس فدراسیون شطرنج الجزایر برای کمک به رشد و تقویت رشته شطرنج در کشور الجزایر قول همکاری داد.

در این دیدار که درمحل فدراسیون شطرنج برگزار شد، مقرر شد با توجه به نزدیکی دینی، فرهنگی و اهمیت روابط دو کشور در سال آینده فدراسیون شطرنج ایران در زمینه اعزام بازیکن، داور، مربی و برگزاری مسابقات مختلف از جمله دیدارهای دوستانه بین تیم های ملی دو کشور همکاری های لازم را با الجزایر داشته باشد.

در این دیدار رئیس فدراسیون شطرنج کسب عنوان سوم مسابقات آسیایی دوحه قطر و بازی های داخل سالن ماکائو را نشانه تحول شطرنج در کشور ایران عنوان کرد.

کد خبر 640957

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha