۲۷ اسفند ۱۴۰۳، ۱۷:۱۷

مشکلات ۲۱۶ واحد تولیدی استان سمنان رسیدگی شد

مشکلات ۲۱۶ واحد تولیدی استان سمنان رسیدگی شد

سمنان- معاون امور صنایع اداره کل صمت استان سمنان بابیان اینکه طی سال جاری مشکلات ۲۱۶ واحد تولیدی استان رسیدگی شد، گفت: این اقدام توانست منجر به رفع موانع تولید شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید رضا قدس عصر دوشنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به میزبانی استانداری سمنان بابیان اینکه طی سال جاری مشکلات ۲۱۶ واحد تولیدی استان سمنان رسیدگی شد، ابراز داشت: این واحدها توانستند احیا و به چرخه تولید بازگردند.

وی با بیان اینکه طی سال جاری در این کارگروه ۳۶۰ مصوبه به تصویب رسید، افزود: از این تعداد ۷۰ درصد مصوبات اجرایی شدند.

معاون امور صنایع اداره کل صمت استان سمنان بابیان اینکه بیشتر این مصوبات در راستای امور بانکی و تسهیلات بانکی بودند، ابراز داشت: قطعاً همکاری بانک‌ها در این ستاد می‌تواند گره‌های بسیاری را پیرامون تولید باز کند.

قدس تصریح کرد: امهال و بدهی تسهیلاتی ۴۰ درصد و تأمین مالی ۲۳ درصد و امور زیربنایی ۱۰ درصد و امور گمرکی، تأمین اجتماعی و مالیاتی ۱۰ درصد مصوبات را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: با احیا واحدهای راکد به دنبال افزایش ظرفیت و تولید در واحدهای تولیدی و تثبیت و رشد اشتغال در استان سمنان هستیم که این گام برای سال آتی نیز پیگیری خواهد شد.

کد خبر 6411029

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha