پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ بهمن ۱۳۸۶، ۲۰:۰۱

چین برای مبارزه با تروریسم در بازیهای المپیک آماده است

چین برای مبارزه با تروریسم در بازیهای المپیک آماده است

دولت چین اعلام کرد ارتش این کشور برای مقابله با هرگونه حمله تروریستی در طول بازیهای 2008 پکن آمادگی کامل دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، یک مقام ارشد ارتش چین دراین باره گفت : ارتش جمهوری خلق چین برای مبارزه با هرگونه حمله تروریستی آماده است و به همین منظور تیم های نظامی ویژه ای برای مقابله با اینگونه حملات آماده شده اند. 

وی اضافه کرد : این نیروها تحت تمرینات سخت و ویژه قرار دارند تا در بازیهای المپیک تابستان آینده ازهرنظر امنیت مسابقات را تامین کنند.   

این مقام بلند پایه ارتش چین تاکید کرد: نیروهای گارد ویژه برای هر نوع تهدید احتمالی آماده اند و اجازه نخواهند داد به امنیت بازیهای المپیک کوچکترین خللی وارد شود.

وی تامین امنیت بازیهای المپیک را کاری گسترده و بسیار پیچیده عنوان کرد و اظهار داشت : ارتش چین بازرسی از ورزشگاهها و تاسیسات ورزشی شهر پکن را به پایان رسانده و تلاش می کند تا امنیت هوایی و دریایی شهر پکن را تامین کند و حتی آمادگی رویارویی با تهدیدات میکروبی ، شیمیایی و هسته ای را نیز داشته باشد.

کد خبر 641271

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha