حمد علمشاهی در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: هم اکنون جمع بسیار اندکی از دانشجویان در تشکلهای دانشجویی در مراکز آموزش عالی و دانشگاه های کشور عضویت دارند.
وی عنوان کرد: با توجه به فضایی که در هشت سال دولت اصلاحات در دانشگاه ها به وجود آمده بود باعث شد که دانشجویان جهت عضویت در تشکلها رغبت چندانی نداشته و امروز شاهد آمار بسیار پایین در این حوزه باشیم.
مسئول امور تشکلهای دانشجویی وزارت علوم خاطرنشان کرد: متاسفانه تشکلهای دانشجویی در سالهای گذشته نقش های غیر تخصصی و کاری را عهده دار شده و به سمت و سوی تبدیل شدن به یک شبه حزب کشیده شدند که این امر خلاف اساسنامه تشکلهای دانشحویی بود و امروز شاهد آثار و نتایج سوء آن هستیم.
علمشاهی یادآور شد: ادامه روند فوق باعث شد تا تشکلهای دانشجویی از ماهیت اصلی و کاری خود فاصله گرفته و به سمت سوی اضمحلال و نابودی پیش بروند.
وی با اشاره به تعداد تشکلهای دانشجویی در سطح مراکز آموزش عالی و دانشگاه های کشور افزود: در حال حاضر فقط 160 تشکل دانشجویی ثبت شده در دانشگاه های کشور وجود دارند که در مقایسه با تعداد دانشجویان این آمار به هیچ وجه قابل توجه نیست.
مسئول امور تشکلهای دانشجویی وزارت علوم گفت: امروز فضایی دانشگاه ها با تلاش و همت مسئولان دانشگاه های کشور و همکاری وزارت علوم به دوران عادی خود باز می گردد و تمام سعی ما بر این نکته متمرکز شده تا تشکلهای دانشجویی به سمت و سوی اهداف و برنامه های موجود در اساسنامه آنها سوق داده شوند.
علمشاهی همچنین با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس هشتم عنوان کرد: اکثر برنامه های سیاسی که توسط تشکلهای دانشجویی برگزار می شود باید در جهت افزایش آگاهی سیاسی در جامعه باشد که ما به عنوان یک دستگاه نظارتی در بحث تشکلهای دانشجویی بارها اعلام کرده ایم که از برنامه های تشکلهای دانشجویی در این حوزه با جدیت تمام حمایت خواهیم کرد.
وی ایجاد فضای با نشاط و پر شور را در انتخابات مجلس هشتم در سایه مشارکت همه جانبه مردم ذکر کرد و افزود: دانشجویان به ویژه تشکلهای دانشجویی می توانند با برگزاری جلسات و میزگردهای مختلف در جهت فراهم کردن این زمینه نقش آفرین باشند.
نظر شما