پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱ اسفند ۱۳۸۶، ۹:۵۵

کتاب "ارسطو و فلسفه دوستی" منتشر شد

کتاب "ارسطو و فلسفه دوستی" منتشر شد

کتاب "ارسطو و فلسفه دوستی" تألیف لورین اسمیت پانگل استاد دانشگاه تورنتو از سوی انتشارات دانشگاه کیمبریج منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، این کتاب در صدد است تبیینی از دوستی در دیدگاه ارسطو و نسبت آن به دوست داشتن خود را ارائه کند.

در این راستا تأکید مؤلف بسیار بر کتاب "اخلاق نیکوماخوستی" قرار گرفته است. نویسنده برای آنکه دیدگاه ارسطو در مورد دوستی بهتر و بیشتر شکافته شود دیدگاههای افرادی چون: افلاطون، سیسرو ، اپیکور، سنکا، مونتنی و بیکن را نیز به بحث گذاشته است.

عناوین پاره‌ای از فصول کتاب بدین قرارند: سه نوع دوستی، چالش با افلاطون، مقایسه دیدگاههای ارسطو و مونتنی در مورد دوستی، دوستی در سیاست و خانواده، دوستی و زندگی خیر و دوستی و ایثار.

کد خبر 642102

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha