پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱ اسفند ۱۳۸۶، ۱۱:۰۹

بنیتز:

همیشه به بازیکنانم اعتماد داشته ام

همیشه به بازیکنانم اعتماد داشته ام

سرمربی تیم فوتبال لیورپول ضمن ابراز خوشحالی از بابت پیروزی تیمش مقابل اینتر میلان در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان اروپا، این موفقیت را حاصل اعتماد به بازیکنان خود دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گل، بنیتز گفت: من همیشه به بازیکنانم اعتماد داشته ام. آنها در این دیدار بازی بسیار خوبی ارائه کردند و توپ را به گونه ای خوب به گردش درآوردند.

وی افزود: اینتر میلان با اینکه برای مدت زمان زیادی 10 نفره به بازی ادامه می داد با این حال سازمان یافته بازی کرد. آنها خیلی خوب دفاع کردند و همواره ظرفیت این را داشتند که به ما گل بزنند. ما برای پیش رفتن در این تورنمنت به این پیروزی نیاز داشتیم و یک مربی همواره از این گونه پیروزی ها رضایت دارد.

بنیتز اخراج مارکو ماتراتزی از سوی داور مسابقه را تصمیمی بجا دانست و افزود: به من نظر من داور در مورد اخراج ماتراتزی کار صحیحی انجام داد. او کارت زرد داشت و با کارت زرد دوم می بایست از زمین بیرون می رفت.

تیم فوتبال لیورپول دیشب در دیدار رفت از مرحله یک هشتم نهایی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 2 بر صفر مقابل اینتر میلان در آنفیلد به برتری رسید.

کد خبر 642155

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha