به گزارش خبرنگار مهر، دکتر عبدالله جاسبی امروز در مراسم تقدیر از اساتید نمونه دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات این دانشگاه گفت: دانشگاه اگر بخواهد جایگاه رفیع و بلند خود را پیدا کند و اگر اعتبار ملی و جهانی خود را بخواهد باز یابد اولین و مهمترین محور آن باید تکریم اساتید و اعضای هیئت علمی باشد. دانشگاه آزاد اسلامی برای اعضای هیئت علمی خود جایگاه ویژه ای قائل است و سعی کرده در طول سالهای گذشته در همه ابعاد و در حد امکان مشکلات این مجموعه فرهیخته و زحمتکش را حل و فصل کند.
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین مجموعه هیئت علمی را در جمهوری اسلامی ایران دارد، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی 22 هزار عضو هیئت علمی تمام وقت دارد و حدود 8 هزار عضو هیئت علمی نیمه وقت با این دانشگاه همکاری می کنند اما آنچه که قابل ذکر است هرم هیئت علمی و نسبت هیئت علمی که هنوز در دانشگاه آزاد کامل نشده است و تا 4 سال آینده یعنی تا سال 1390 می خواهیم تعداد اعضای هیئت علمی تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامی را به 47 هزار نفر برسانیم یعنی تعداد هیئت علمی دانشگاه آزاد در طی 4 سال به بیش از دو برابر موجود برسد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از بورسیه شدن نزدیک 5 هزار نفر در سال 86 در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و افزود: شاید سال آینده حدود 8 هزار نفر را در دانشگاه آزاد اسلامی بورسیه کنیم. امسال بیش از 2 هزار نفر هیئت علمی جذب شده است، بنابراین می توانیم سالیانه 8 هزار نفر جذب کنیم و در طی 4 سال آینده تعداد اعضای هیئت علمی دانشگاه را به جایی برسانیم که به شاخص های بین المللی دست پیدا کنیم و جذب هیئت علمی تمام وقت در دانشگاه آزاد با سرعت و دقت بیشتر ادامه خواهد یافت.
عبدالله جاسبی با بیان اینکه باید امکانات و راه های ایجاد انگیزه در اساتید فراهم شود، گفت: یک بخشی از راه های تشویق مربوط به مسائل مادی است که دانشگاه آزاد در حد توان خود این کار را انجام می دهد اما همه ایجاد انگیزه در گرو مسائل مادی نیست. به همین جهت فرصتهای مطالعاتی به تدریج در دانشگاه آزاد اسلامی چرخهایش به حرکت در می آید و روند اعزام به فرصتهای مطالعاتی تسریع شود.
وی با بیان اینکه نمی خواهیم معلم و مدرس و استاد دانشگاه به یک ماشین ضبط تبدیل شوند، خاطر نشان کرد: نمی خواهیم که استاد دانشگاه ما از صبح تا شب مشغول تدریس باشد . تدریس فقط بخشی از فعالیت های استاد دانشگاه است و بخش مهمترش تحقیق است و این تحقیق باید با استفاده از امکاناتی باشد که عضو هیئت علمی دانشگاه را به آخرین دستاوردهای علمی ارتباط می دهد.
این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه احترام و شان استادان باید حفظ شود، گفت: یکی از ویژگیهای معلم و استاد این است که وابسته به پست و مقام نیست و آزاده است بنابراین استاد دانشگاه فردی است آزاد که تلاش خود را در راه اعتلای دانش و علم بکار می گیرد.
وی در خصوص برنامه تقدیر از اساتید نمونه دانشگاه آزاد گفت : این برنامه یک سمبل است و مربوط به چند نفر نیست و ما با تجلیل از تعدادی از اساتید نمونه می خواهیم احترام خود را به مجموعه اساتید اعلام کنیم البته نارسایی هایی نیز وجود دارد که باید برطرف شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: استادان دانشگاه آزاد از نظر جایگاه و شان و دسترسی به امکانات پژوهشی و آموزشی در دنیا باید نمونه باشند و ما برای این کار می کنیم و آینده خوب، روشن و باشکوهی برای اساتید دانشگاه آزاد اسلامی نوید می دهم.
به گزارش مهر، دکتر سید فتح الله مجتبایی، دکتر سید مهدی الوانی، دکتر حسن احدی، دکتر علی دلاور، دکتر مهدی محقق، دکتر مسعود امامی، دکتر بهرام عکاشه، دکتر احمد معتمد، دکتر عبدالله شید فر، دکتر محمد رضا اسلامی، دکتر کریم فائز، دکتر محمد رضا میبدی، دکتر قربان پور محمدی، دکتر علی کاشانی و دکتر سید علی اکبر صارمی از گروه های علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی و هنر توسط عبدالله جاسبی مورد تقدیر قرار گرفتند.
همچنین در پایان مراسم تقدیر از اساتید نمونه دانشگاه آزاد، 15 استاد نمونه که در این برنامه معرفی شدند لوح تقدیر و سپاس به عبدالله جاسبی تحت عنوان استاد نمونه اهدا کردند.
نظر شما