به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سرلشکر محمدعلی جعفری گفت : منبع کادر سازی و پرورش نیروی انسانی سپاه در سالهای اولیه تشکیل این نهاد، میدان جنگ و فضای جهاد و شهادت بود و برکت سپاه هم ناشی از همین عامل مهم است، اما در زمان صلح و سالهای پس از جنگ تحمیلی کادر سازی آن بر عهده دانشگاه امام حسین(ع) بوده و خواهد بود.
فرمانده کل سپاه نقطه تعامل دانشگاه با مجموعه سپاه را در راستای برآورده کردن نیازهای نیروی سازمان سپاه دانست و تاکید کرد : حرکت دانشگاه امام حسین (ع) به عنوان یک مجموعه بزرگ علمی و پژوهشی باید در راستای توسعه دانش و پیشرفت علم، شکستن مرزهای دانش، نهضت نرم افزاری و جنبش تولید علم باشد که همان خواست رهبر معظم انقلاب و فرماندهی کل قوا است.
وی ضمن حمایت از این حرکت علمی - پژوهشی گفت : اگر چه این کار سخت و دشوار است اما در یک مجموعه انقلابی مثل دانشگاه امام حسین(ع) آسانتر به نتیجه خواهد رسید و این در گرو تلاش و همت اساتید و دانشجویان است.
سردار جعفری یکی از ویژگیهای سپاه را انقلابی و مردمی بودن آن دانست و اظهار داشت : در موضوع آموزش کادر مورد نیاز سپاه باید محوریت بر توسعه تفکر انقلابی و بسیجی باشد.
وی تهدیدات رویاروی نظام و انقلاب در حال حاضر را مجموعه ای از تهدیدات فرهنگی، سیاسی، نظامی و امنیتی دانست و گفت : سپاه پاسداران به عنوان پاسدار و حافظ انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن باید توانایی مقابله با انواع تهدیدها را داشته باشد.
سردار جعفری در ادامه ضمن تقدیر از تلاشهای جانشین قبلی ریاست دانشگاه، جانشین جدید رئیس دانشگاه امام حسین(ع) را معرفی کرد و همچنین با قدردانی از زحمات فرمانده قبلی دانشکده افسری و تربیت پاسداری، سرپرست جدید این دانشکده را معرفی کرد.
در این مراسم معاونان جدید آموزش و پژوهش دانشگاه امام حسین (ع) نیز معرفی شدند.
نظر شما