پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲ اسفند ۱۳۸۶، ۱۱:۱۸

پژوهشکده های فرهنگی در مراکز استانها راه اندازی می شود

بیرجند - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی و توسعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از راه اندازی پژوهشکده های فرهنگی در مراکز استانها خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، محمد هادی همایون، صبح امروز در سومین همایش معرفی پژوهشگران برتر خراسان جنوبی اظهار داشت: در استان هایی که از بنیه علمی و شرایط مستعد فرهنگی برخوردارند، پژوهشکده های فرهنگی جایگزین شورای پژوهشی می شود.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر سه پژوهشکده اعم از پژوهشکده مطالعات هنر و رسانه ایران، پژوهشکده ارتباطات و ارتباطات فرهنگی و بین الملل و پژوهشکده مطالعات راهبردی فرهنگ در پژوهشگاه مرکزی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل شده که امیدواریم بر اساس اولویت در همه استانهای کشور این پژوهشکده ها راه اندازی شود.

همایون یادآور شد: پژوهشگاه ها باید به نهادهایی مسئله محور تبدیل شوند و اجرای این امر در قالب پژوهشگاه های فرهنگی امری ضروری به شمار می رود.

معاون برنامه ریزی و توسعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه به دنبال پررنگ کردن نقش پژوهش در وزارتخانه هستیم ادامه داد: پژوهشکده ها ی فرهنگی استانها، مسائل منطقه ای و فرهنگی هر استان را پیگیری می کنند.

وی از پژوهش به عنوان ثروتی ماندگار یاد کرد و افزود: پژوهش ها باید بر اساس نیازهای جامعه صورت گیرد به طوری که راهگشایی برای رفع مشکلات باشد.

همایون، اصلی ترین رسالت پژوهشگران در جهان امروز را به بار نشاندن تمدن اسلامی دانست و عنومان کرد: امروز اتفاقات بسیار بزرگی در جهان رخ داده است به طوری که تمدن غرب در حال فروپاشی و تمدن اسلامی رو به ظهور است.

وی اصلی ترین عامل گسترش تمدن اسلامی در بین جوامع را ایجاد وحدت دانست و اظهار داشت: از بدو آفرینش، موضوع وحدت مورد توجه ملل مختلف بوده است.

معاون برنامه ریزی و توسعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه از لحاظ پژوهشی نباید از تحولات روز عقب بمانیم بیان داشت: جریان بیداری اسلامی و اتفاقات صورت گرفته در حوزه ادیان باعث ناهماهنگی سرعت پژوهش و جریانات روز شده است.

کد خبر 642830

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha