به گزارش خبرنگار مهر، دکتر عبدالرضا معادی صبح امروز (پنج شنبه) در سمینار دو روزه ملاحظات دندانپزشکی در بیماران خاص که در سالن اجتماعات بنیاد امور بیماریهای خاص برگزار می شود، گفت: علاوه بر بیماران خاص که شامل تالاسمی، هموفیلی، دیالیز و پیوند کلیه است، بیماران دیابتیک، قلبی و عروقی و همچنین سالمندان نیز نیازمند توجه در زمینه بیماریهای دهان و دندان هستند.
وی تعداد بیماران خاص در کشورمان را 40 هزار نفر عنوان کرد و افزود: بیماران دیابتیک و قلبی و عروقی نیز در معرض بیماریهای ناشی از دهان و دندان قرار دارند که جمعیت زیادی را در بر می گیرد.
دبیر سمینار ملاحظات دندانپزشکی در بیماران خاص ادامه داد: این گروه از بیماران تا پایان عمر از دارو استفاده می کنند و همواره این داروها تغییر می کند و همین تغییرات مشکلاتی برای سلامت دهان و دندان آنان به وجود می آورد که می بایست از درمانهای دندانپزشکی روز دنیا بهره مند شوند.
معادی، هدف از برگزاری این سمینار را، آشنا نمودن دندانپزشکان با ملاحظات درمان دندانپزشکی برای بیماران خاص عنوان کرد و گفت: ایجاد تعامل بین پزشک و دندانپزشک در درمان بیماران خاص و ارائه خدمات دندانپزشکی مورد نیاز، قبل از درمانهای اختصاصی مربوط به بیماریهای سیستمیک (دیابت و قلبی و عروقی)، از دیگر اهداف این سمینار دو روزه است.
مدیرعامل مرکز پزشکی خاص، اهمیت برگزاری این سمینار با چنین موضوعی را، ناشی از افزایش دامنه بیماریهای خاص از قبیل ام اس، دیابت، سرطان، تالاسمی، هموفیلی، دیالیز و پیوند کلیه و شیوع گسترده بیماریهای دهان و دندان و ضرورت پیشگیری از گسترش آن، دانست و افزود: وجود ارتباط متقابل بیماریهای خاص با سلامت دهان و دندان، محدودیت درمانهای دندانپزشکی در بیماران خاص و ضرورت رعایت اصول پیشگیری جهت کاهش بروز یا گسترش بیماریهای دهان و دندان و همچنین تنوع داروهای مصرفی در بیماران خاص و امکان بروز تداخلات دارویی، ما را بر آن داشت که چنین سمیناری را برگزار کنیم.
نظر شما