پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ اسفند ۱۳۸۶، ۱۱:۱۰

کاهش 40 درصدی میانگین خاموشی برق در خراسان شمالی

بجنورد - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت توزیع برق استان خراسان شمالی گفت: میانگین خاموشی برق مشترکین در این استان به نسبت سال گذشته 40درصد کاهش یافته است.

عزت الله فیاض در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: میانگین خاموشی مشترکین برق استان خراسان شمالی در سال جاری به یک دقیقه و 19 ثانیه  در روز رسیده که به نسبت مشابه سال گذشته 40 درصد کاهش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: این در حالی است که میانگین خاموشی برق استان خراسان شمالی در سال گذشته حدود دو درصد در روز بوده است.

این مسئول شرکت برق خراسان شمالی کنترل دائمی شبکه های توزیع برق و عایق بندی کردن این شبکه ها را دلیل اصلی این کاهش خاموشی اعلام کرده است.

فیاض عنوان کرد: در حالی میانگین خاموشی برق در خراسان شمالی برای سالجاری کاهش داشته که امسال به نسبت سنوات گذشته میزان برف و یخبندان شدن و سرمای هوای استان بیشتر بوده و اگر این حفاظتها نبوده،خاموشی زیادی می داشتیم.

کد خبر 643610

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha