پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ اسفند ۱۳۸۶، ۱۲:۴۷

رزمایش مشترک فرانسه و دو کشور عربی در خلیج فارس برگزار می شود

نیروهای مسلح فرانسه هفته آینده در خلیج فارس در یک رزمایش نظامی گسترده به همراهی امارات متحده عربی و قطر شرکت خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه فایننشال تایمز، این رزمایش نشان دهنده حضور رو به افزایش نظامی فرانسه در منطقه با افزایش تنشها بر سر برنامه هسته ای ایران است.

بر پایه این گزارش، فرانسه هزار و 500 پرسنل خود را در خلیج فارس مستقر خواهد کرد که شامل دو ناو تندرو و هشت فروند جنگنده " میراژ" است که به همراهی امارات متحده عربی و قطر این رزمایش را برگزار می کند.

فرانسه دارای توافقهای همکاری دفاعی دیرینه ای با این دو کشور و یکی از بزرگترین تهیه کنندگان سلاح برای آنهاست. اما مشارکت آن در این رزمایشهای مشترک - با نام سپر خلیج - پس از آن صورت می گیرد که "نیکلا سارکوزی" رئیس جمهوری فرانسه ماه گذشته میلادی از ایجاد یک پایگاه دائمی فرانسه در ابوظبی- پایتخت امارات- خبر داد.

به نوشته این روزنامه، ایجاد این پایگاه اولین جای پای دائمی فرانسه درخلیج فارس خواهد بود و برای تهران این علامت را می فرستد که پاریس برای حفاظت از منافع استراتژیک خود در منطقه مصمم است.

یک مقام اماراتی گفت : در رزمایشهای نظامی فرانسه در خلیج (فارس) هیچ چیز جدیدی وجود ندارد، اما این رزمایشها در زمان مانور دیپلماتیک برگزار می شود.

به گزارش مهر، جرج بوش رئیس جمهوری آمریکا و نیکلا سارکوزوی رئیس جمهوری فرانسه در سفراخیر خود به منطقه خاورمیانه قراردادهای تسلیحاتی با کشورهای عربی برای جلوگیری از ورشکستگی شرکتهای تسلیحاتی خود منعقد کرده بودند.

کد خبر 643818

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha