پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ اسفند ۱۳۸۶، ۱۲:۳۷

ستاد اجتماعی کرج 10 هزار نیروی افتخاری جذب کرد

کرج - خبرگزاری مهر: رئیس حفاظت اجتماعی دادسرای شهرستان کرج گفت: تاکنون 10 هزار نیروی افتخاری در سطح شهرستان به عضویت ستاد اجتماعی کرج در آمده اند.

به گزارش خبرنگار مهر در کرج، علی چراغی در نشست مدیران روابط عمومی ادارات شهرستان کرج اظهار داشت: تاکنون هسته های اجتماعی در اکثر مساجد شهرستان کرج راه اندازی شده اند و تاکنون بیش از 10 هزار نفر به عضویت افتخاری این ستاد در آمده اند.

وی افزود: رسالت و وظیفه اصلی این ستاد پیشگیری از وقوع جرم در جامعه و امربه معروف و نهی از منکر است.

این مسئول خاطرنشان کرد: در حال حاضر این ستاد پیگیر راه اندازی هسته های حداقل 10 نفره در ادارات است و از مدیران ادارت می خواهد نیروهایی که ابتدا قابلیت امر به معروف و نهی از منکر خود را دارند و حرف هایشان برای سایر کارکنان حجت باشد را به دفتر این ستاد معرفی کنند.

چراغی یادآور شد: امر به معروف و نهی از منکر جز ارزش های دینی است و باید در ادارات این امر زنده شود.

وی از مدیران و مدیران روابط عمومی شهرستان کرج خواست تا فرم های عضویت را از ستاد اجتماعی دریافت و پس از تعیین نمایندگان خود این فرم ها را به ستاد ارسال کنند.

کد خبر 643855

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha