پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ اسفند ۱۳۸۲، ۱۴:۴۴

سيدحسن نصرالله :

در مقابل رژيم صهيونيستي مي ايستيم

سيدحسن نصرالله در گفتگو با روزنامه اتريشي " استاندارد" با ابراز اميدواري به تداوم تبادل و آزادسازي اسرا خاطر نشان كرد كه با تمام قوا در مقابل رژيم صهيونيستي ايستاده ايم .

به گزارش خبرگزاري مهر ، سيد حسن نصرالله رهبر جنبش حزب الله لبنان در اين گفتگو در خصوص روند آزاد سازي اسرا اظهار داشت : ما همچنان اميدوار هستيم تا بزودي شاهد مرحله دوم آزادسازي اسرا باشيم .
سيد حسن نصرالله در ادامه  افزود : اين مسئله از اهميت بسزايي براي ما برخوردار بوده و براي تحقق آن از هرگونه تلاشي فروگذار نخواهيم كرد .
رهبر جنبش حزب الله لبنان همچنبن خاطر نشان كرد : ما با تمام قوا در برابر حملات تروريستي رژيم صهيونيستي مقابله كرده و با آنها مبارزه خواهيم كرد .
سيد حسن نصرالله در ادامه تصريح كرد : تازماني كه رژيم صهيونيستي به مبارزه طلبي خود با ما مصر هستند نبايد توقع داشته باشند كه ما با آغوش باز از آنها استقبال كنيم .
وي با تاكيد بر اينكه مقامات لبناني با هرگونه اعمال تروريستي مخالف بوده و خود نيز در صدد مبارزه با اينوگنه حملات هستند ، تصريح كرد : لبنان همواره در خصوص حمايت از تروريسم مورد اتهام واقع شده كه ما به شدت اين امر را محكوم مي كنيم . 
سيد حسن نصرالله در خصوص استراتژي هاي آتي اظهار داشت : گفتگو با كشورهاي اروپايي در راس امور ما قرار دارد كه در زمان مناسب به آن خواهيم پرداخت .
کد خبر 64388

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha