اکرم باقر پور در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان اظهار داشت: از این تعداد 413 نفر دختر و 393 نفر پسر هستند که از کلاس های آموزشی این مرکز استفاده می کنند.
باقر پور با بیان اینکه در پدیده خسوف دوم اسفند ماه امسال، 30 نفر از علاقمندان به علم نجوم این پدیده را در همدان رصد کردند ، اظهار داشت: رصد خانه ابن صلاح همدانی با دارا بودن سه تلسکوپ شش، هشت و 10 اینچی و یک دستگاه آسمان نما با گنبد قابلیت کنترل از راه دور فضایی علمی را در این مرکز ایجاد کرده است.
وی آشنایی دانش آموزان و دانشجویان با پیچیدگی های علم نجوم را مهمترین هدف راه اندازی این مرکز عنوان کرد و یادآور شد: سالانه شمار زیادی از علاقمندان علم نجوم در دوره های کوتاه مدت جذب مرکز اختر شناسی همدان می شوند و فعالیت خود را در قالب دوره های آموزشی بلند مدت و شرکت در گروه های تحقیقی ادامه می دهند.
نظر شما