به گزارش خبرنگار مهر در اراک، عبدالله سهرابی پیش از ظهر امروز در جلسه تحول اداری استان مرکزی در استانداری استان در اراک افزود: هر دستگاه باید مسئله خود را به نحوی حل کند و کم کاری در این زمینه مورد قبول نیست.
وی با اشاره به اینکه استان مرکزی به لحاظ نیروی انسانی، تولید و صنعت استان پیشرفته ای است، خاطر نشان کرد: با این حال استان از نظر کادر کارشناسی ضعیف و پیر است و باید فکری به حال نظام اداری آینده استان کرد.
سهرابی گفت: آموزش به عنوان ابزاری برای توسعه و افزایش کارکرد نیروی انسانی است و باید به آن توجه بیشتری کرد.
در این جلسه مدیر کل منابع انسانی استاندار مرکزی با اشاره به اینکه بیش از 20 هزار کارمند و کارکنان دولت در استان مرکزی وجود دارد گفت: از ابتدای سال تا کنون بیش از 975 نفر ساعت آموزش در استان صورت گرفته است.
منصور میرمرادی افزود: 90 درصد دستگاهها کلاسهای آموزشی که می تواند در جهت ارتقاء کارکنان و فعالیتهای آنان باشد برگزار کردند.
وی تصریح کرد: حضور کارمندان در این کلاس ها بیش از 90 درصد و مدیران به هفت درصد می رسد.
نظر شما