هوشنگ کامکار مدیر هنری گروه موسیقی کامکارها با اعلام این خبر در گفتگو با خبرنگار مهر،گفت : تور نوروزی گروه موسیقی کامکار از روز 21 اسفندماه از اسپانیا آغاز و پس از اجرا در سه شهر بزرگ آلمان درروزهای 9،8و10فروردین ماه به پایان می رسد.
وی در خصوص قطعات گروه موسیقی کامکار گفت : قطعات اجرایی گروه موسیقی کامکار در دو بخش فارسی و کردی برگزار می شود دربخش فارسی قطعات "خانه ام ابری است" با( شعر معروف نیما)، "بیابان بی کران" و "سرود زمین" اجرا می شود و پس از آن دو نوازی کمانچه اردشیر کامکار و شروین مهاجر برگزار می شود.
کامکار افزود: در بخش کردی قطعات "تاراگول"،"هی مه رو مه رو"(باز نرو)،"هوای سیامال" (هوای سیاه چادرها) "منالینه" (کودکان) بر اساس آواز حیرانی و مطرب ئاهنگی(مطرب آهنگی)،"شیلره" از قطعات فولکلوریک کردستان اجرا می شود .
همچنین دکتر رضایی افشار برگزار کننده کنسرت های کامکارها در آلمان به مهر گفت : برای نخستین بار بلیت های این کنسرت علاوه بر فروش اینترنتی در ایستگاه های مترو، برخی مراکز خرید و فروشگاه های آثارموسیقی در سراسر آلمان به فروش می رسد.
نظر شما