۶ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۲۲:۰۸

انفجار در جایگاه سوخت درمحور بوکان - سقز یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت

انفجار در جایگاه سوخت درمحور بوکان - سقز یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت

ارومیه - رئیس آتش نشانی بوکان گفت: انفجار در جایگاه سوخت درمحور بوکان - سقز یک فوتی و دو مصدوم برجای گذاشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، رسول معروفی در این زمینه ضمن اعلام وقوع انفجار در جایگاه سوخت حیدری واقع در کیلومتر ۷ محور بوکان سقز اظهار کرد: علت این انفجار در دست بررسی کارشناسان قرار گرفته و هم اکنون تیم‌های آتش نشانی و فرماندهی سازمان در محل حادثه مستقر شده‌اند.

رئیس آتش نشانی بوکان همچنین افزود: این حادثه متأسفانه سه نفر مصدوم بدحال برجای گذاشته که بلافاصله توسط کارشناسان فوریت‌های پزشکی به بیمارستان منتقل شدند.

وی اضافه کرد: در این حادثه علاوه بر خسارت به جایگاه، سه نفر به شدت دچار مصدومیت شده بودند که یکی از آنان به دلیل شدت جراجت جان خود را از دست داد و ۲ نفر دیگر هم اکنون در بیمارستان شهید قلی پور بوکان تحت مداوا قرار دارند.

فرماندار بوکان نیز با بیان اینکه دستور رسیدگی و حضور دستگاه‌های مربوطه و اورژانس سریعاً صادر شده است، افزود: دلایل وقوع در دست بررسی است.

خشایار صنعتی تصریح کرد: امروز نیز از شرکت نفت بوکان بازدید به عمل آمد و دستور رسیدگی استانداردهای کیفی و کمی به بازرسان شرکت نفت نیز صادر شده که بر این اساس همین امروز کارشناسان در محل حضور بهم رسانده و موارد قابل رسیدگی را در دستور کار قرار داده‌اند.

کد مطلب 6447800

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha