پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ اسفند ۱۳۸۶، ۱۰:۵۵

در گفتگو با مهر اعلام شد:

توقف پروژه های عمرانی دانشگاه ایلام

توقف پروژه های عمرانی دانشگاه ایلام

رئیس دانشگاه ایلام با اشاره به وجود معارض برای زمینهای دانشگاه ایلام گفت: تا زمانی که مشکل زمینهای دانشگاه ایلام رفع نشود برای ساخت فضای جدید در دانشگاه با مشکل روبرو هستیم.

دکتر غلامرضا قربانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب گفت : در خصوص زمینهای دانشگاه ایلام هنوز توفیق خاصی حاصل نشده و این موضوع در دانشگاه مورد بحث و بررسی است اما به نظر می رسد مشکل زمینهای دانشگاه باید با همکاری وزارت علوم، استانداری و ریاست جمهوری مرتفع شود و حل این مشکل به تنهایی از عهده دانشگاه و وزارت علوم برنمی آید.

رئیس دانشگاه ایلام اعتبار مورد نیاز برای جلب رضایت معارضین زمین های دانشگاه ایلام را 7 میلیارد تومان خواند و در خصوص احداث پروژه های جدید در دانشگاه ایلام گفت: برای احداث فضاهای جدید دچار مشکل هستیم.

وی ادامه داد: چند پروژه در سایت فعلی دانشگاه که قبلا شروع شده بود جزو لاینفک دانشگاه است و عملیات ساخت آنها رو به اتمام است و به ازای آنها باید به معارضین زمینهای دانشگاه هزینه پرداخت کنیم.

قربانی افزود: در حالی که برای ساخت برخی پروژه های حاشیه ساختمانهای فعلی دانشگاه اعتبار خوبی وجود دارد اما عملیات ساخت آن به دلیل وجود معارض متوقف شده است و در اجرایی کردن این پروژه ها دچار مشکل هستیم.

کد خبر 645133

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha