به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حمید نخعی صبح امروز در حاشیه بازدید خبرنگاران از روند اجرایی مصوبات دور اول سفر هیئت دولت به خراسان رضوی گفت: زیر بنای سایت ترمینال مشهد 47 هزار متر مربع است که از این میزان 19 هزار متر مربع آن سالن مرکزی است.
وی با اشاره به تخصیص اعتبار دو میلیارد تومانی به این پروژه خاطر نشان کرد: در حال حاضر با مشکل بودجه در این پروژه مواجه نیستیم.
نخعی افزود: این پروژه از سال 73 پیگیری می شود که بیشترین زمان صرف تحصیل اراضی شده و عملیات عمرانی آن از سال 82 با جدیت و در سالهای اخیر با حجم کاری بالاتر اجرا می شود.
وی با بیان اینکه تا کنون مشهد فاقد ترمینال مناسب بوده است گفت: با وجود افزایش زائران بارگاه منور رضوی طرح توسعه ترمینال مشهد از ضرورت ها بود که مسافران نورزوی در روزهای سال جدید از ساختمان شماره دو استفاده خواهند کرد.
نخعی پذیرش روزانه مسافران را با اتوبوس بین 60 تا 70 هزار نفر عنوان کرد و افزود: با اجرای کامل طرح این میزان به روزانه 100 هزار نفر افزایش خواهد یافت.
نظر شما