به گزارش خبرنگار مهر، این دوره از مسابقات هندبال جام ملتهای آسیا و انتخابی جام جهانی که با حضور 10 تیم از هفته گذشته در شهر اصفهان آغاز شده است، روز گذشته با برگزاری یک دیدار باقیمانده از سری دیدارهای رده بندی تیم های پنجم تا دهم در تالار پیروزی این شهر دنبال شد.
در مسابقه روز گذشته تیم ژاپن برای کسب مقام هفتم به مصاف تیم چین رفت و توانست با نتیجه 38 بر35 از سد این تیم المپیکی بگذرد. تیم بحرین نیز با انصراف از ادامه مسابقات در مقابل قطر باخت فنی داد و با نتیجه 10 بر صفر نتیجه را واگذار کرد تا قطری ها در شرایطی که در بازیهای آسیایی دوحه به مقام دوم رسیده بودند با دو پله اختلاف، به عنوان پنجم این مسابقات دست یابند .
در مسابقه روز یکشنبه نیزدو تیم برای کسب مقامهای نهم ودهم با یکدیگر مسابقه دادند که در نهایت تیم امارات با نتیجه 38 بر25 از سد تیم جوان لبنان گذشت.
بدین ترتیب در رده بندی نهایی این مسابقات تیم های قطر، بحرین، ژاپن، چین، امارات و لبنان به ترتیب عناوین پنجم تا دهم را کسب کردند.
امروز در چارچوب مسابقات هندبال جام ملتهای آسیا دو دیدار برای شناخت تیم های اول تا چهارم در تالار پیروزی شهر اصفهان برگزار می شود.
دو تیم ایران و عربستان ساعت 15 در دیدار رده بندی برای کسب مقام سوم و چهارم به مصاف هم می روند. دو تیم کویت وکره جنوبی نیزبرای کسب مقام اول و دوم در ساعت 17 با یکدیگر روبرو می شوند. با برگزاری این دو دیدار چهره سه تیم راه یافته به مسابقات جام جهانی کرواسی مشخص می شود. جام جهانی هندبال اسفند ماه سال 87 در کشور کرواسی برگزار خواهد شد.
سیزدهمین دوره رقابتهای هندبال جام ملتهای آسیا و انتخابی جام جهانی با حضور 10 تیم از روز 28 بهمن ماه در اصفهان آغاز شده است و عصر امروز به کار خود پایان می دهد.
نظر شما