پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ اسفند ۱۳۸۶، ۹:۳۲

الاهرام :

آمریکا به ترکیه برای عملیات نظامی در شمال عراق چراغ سبز نشان داد

آمریکا به ترکیه برای عملیات نظامی در شمال عراق چراغ سبز نشان داد

یک روزنامه عرب زبان به نقل از منابع دیپلماتیک ترک از توافق آنکارا و واشنگتن برای حمله به شمال عراق با هدف کاستن از نفوذ رئیس منطقه کردستان عراق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه الاهرام به نقل از این منابع اعلام کرد: عملیات نظامی ترکیه در خاک عراق با هدف کاستن از نفوذ مسعود بارزانی رئیس منطقه کردستان عراق انجام می شود.

این منابع درادامه خاطرنشان کردند: واشنگتن وآنکارا درباره ضرورت کاهش نفوذ مسعود بارزانی با هدف تصویب قانون جدید نفت عراق به توافق رسیدند.

درعین حال "رجب طیب اردوغان" نخست وزیر ترکیه تصریح کرد: عملیات نظامی ترکیه در شمال عراق با همکاری بغداد و واشنگتن انجام می شود.

ازسوی دیگر روزگذشته هیئت وزیران عراق درجلسه روزگذشته خود با بررسی حمله ترکیه به خاک عراق، خواستار خروج فوری ارتش ترکیه از شمال عراق شد.

به گزارش مهر، ارتش ترکیه روز جمعه سوم اسفند در بیانیه ای اعلام کرد که نیروهای نظامی این کشور شامگاه پنجشنبه(دوم اسفند) برای تعقیب عناصر حزب کارگران کردستان موسوم به پ.ک.ک به شمال عراق یورش بردند.

دولت منطقه ای کردستان عراق اگرچه درآغاز موافقت خود را با کلیت قانون نفت اعلام کرد، اما با ارائه آن به پارلمان با مفادی در پیوستهای آن مخالفت کرده است.

کد خبر 646398

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha