پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ اسفند ۱۳۸۶، ۱۳:۰۴

طاهرزادگان

55 درصد دانشجویان دانشگاه تربیت معلم ساکن خوابگاهها هستند

55 درصد دانشجویان دانشگاه تربیت معلم ساکن خوابگاهها هستند

کرج - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه تربیت معلم گفت: 55 درصد دانشجویان دانشگاه ساکن خوابگاهها هستند و در همین راستا دانشگاه در تلاش است با پذیرش بومی دانشجو به استاندارد ارائه خدمات مناسب رفاهی به دانشجویان نزدیک شود.

به گزارش خبرنگار مهر در کرج، عبدالجواد طاهرزاده صبح امروز در جمع دانشجویان این دانشگاه اظهار داشت: جهت رفع کمبود فضا و نوسازی خوابگاههای این دانشگاه وزارت علوم احداث یک بلوک خوابگاهی از مجموع چهار بلوک خوابگاهی مورد نیاز را پذیرفته است.

طاهرزاده خاطر نشان کرد: مطلوب سازی سیستم گرمایش و سرمایش این دانشگاه به حدود دو میلیارد ریال اعتبار نیازمند است که پیگیر جذب و تخصیص آن هستیم.

این مسئول هم چنین یادآور شد: تعمیر و بازسازی فضاهای خوابگاهی به هزینه های بسیاری نیازمند است که دانشگاه به دلیل صرف تمام بودجه عمرانی در این خصوص دیگر بودجه ای ندارد.

رئیس دانشگاه تربیت معلم بیان کرد: دانشگاه نیازمند آمفی تئاتر جدیدی با ظرفیت بالا و امکانات سرمایشی و گرمایشی مناسبی است که در این زمینه نیز رایزنی های متعددی انجام شده است.

کد خبر 646599

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha