به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، رئیس پلیس راهنمایی رانندگی خراسان جنوبی ظهر امروز در مراسم استقبال از سفیران این طرح در بیرجند افزود: در طرح ملی سفیران همدلی و سلامتی سفر تعداد 124 نفر از بانوان تاکسی بیسیم از تهران با 60 دستگاه خودرو تاکسی بیسیم به سراسر استانهای کشوراعزام شدند.
سرهنگ مجتبی زنگویی خاطر نشان کرد: با توجه به افزایش تعداد بانوان راننده در بخش حمل و نقل عمومی یا در قالب وسایط نقلیه شخصی و میزان حساسیت و پایبندی زیاد بانوان به قواعد اجتماعی و به خصوص رانندگی باعث شده تا متولیان امر ترافیک توجه ویژه به این موضوع داشته باشند.
رئیس پلیس راهنمایی رانندگی خراسان جنوبی هدف از اجرای این طرح را تعامل بیشتر پلیس با اقشار مختلف راننده در جامعه و فعال سازی بانوان در عرصه ایمنی و سلامت ترافیک در کشور عنوان نمود و یادآورشد: حساس سازی مسئولان کشوری و استانی نسبت به مقوله ایمنی در ترافیک در ایام عید و کاهش تصادفات را از دیگر اهداف اصلی این طرح برشمرد.
نظر شما