پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ اسفند ۱۳۸۶، ۱۵:۴۵

450 هزار ناظر و نیروی امنیتی برای تامین نظم و امنیت انتخابات روسیه

450 هزار ناظر و نیروی امنیتی برای تامین نظم و امنیت انتخابات روسیه

با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری روسیه و توجه ویژه برخی کشورها به این مسئله اعلام شد که 450 هزار ناظر و نیروی امنیتی این کشور نظم و امنیت انتخابات دوم مارس را برقرار می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایتارتاس، انتخابات ریاست جمهوری روسیه روز یکشنبه 12 اسفند ماه با حضور چهار نامزد انجام می شود و پیش بینی می شود که در این انتخابات در حدود 109 میلیون روسی واجد شرایط در داخل و خارج از این کشور در انتخابات شرکت کنند.

در همین رابطه، "الکساندر چکالین" معاون وزیر کشور روسیه اطلاع داد که نظم و امنیت در انتخابات ریاست جمهوری مورخ 2 مارس در روسیه توسط 450 هزار مامور از وزارت کشور و نیروهای امنیتی تامین می شود.

وی تاکید کرد که تعداد نیروها برای تامین نظم و امنیت نسبت به انتخابات گذشته 25% افزایش یافته است. از تعدا افراد اعلام شده 300 هزار نفر را ماموران وزارت کشور و 150 هزار نفر را ماموران امنیتی روسیه تشکیل می دهند.

 

کد خبر 646978

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha