زیربدست در گفتگو با مهر اظهار داشت: در حال حاضر در مکان دوم گروه دوم دسته اول کشور قرار گرفته ایم و توانایی و پتانسیل بازگشت به صدر جدول را نیز داریم.
وی تصریح کرد: در مجموع شرایط صنعت مس رفسنجان مطلوب است و در هفته آینده یک بازی حساس مقابل صدر نشین جدول خواهیم داشت که با توجه به اختلاف چهار امتیازی این تیم با مس کرمان کسب نتیجه این دیدار برای باز پس گیری صدر جدول برای مس رفسنجان بسیار مهم است.
زبردست گفت: دیدارهای نیم فصل اول تماشاگران رفسنجانی را نسبت به کسب نتیجه در تمام دیدارها متوقع کرده است که این موضوع باعث ایجاد مشکلات روحی برای بازیکنان شده است.
وی در مورد بازی با آلومینیوم اراک گفت: در این بازی بازیکنان مس از موقعیت های به دست آمده نهایت استفاده را بردند و توانستند این تیم را در اراک شکست دهند و در کورس قهرمانی گروه دوم باقی بمانند.
نظر شما